45 PARK KOÇTAŞ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2020 - 16:29, Güncelleme: 13.07.2020 - 16:29
 

45 PARK KOÇTAŞ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Manisa’nın yeni nesil gıda ve eğlence merkezi 45 Park, Manisa’ya ilkleri kazandırmak için kurumsal markalar ile yaptığı anlaşmalarla yoluna devam ediyor. 45 Park’ta Köfteci Yusuf’tan sonra Koçtaş Fix’in açılışına sayılı günler kaldı.
Türkiye genelinde 111. Şubesini Manisa’ya açan ve eşsiz lezzetleri ile Manisalıları ağırlamaya devam eden Köfteci Yusuf’un ardından 45 Park’ın yeni markası Koçtaş Fix oldu. Manisa’ya en yakın İzmir’de ve Akhisar’da bulunan Koçtaş, artık Manisalı ziyaretçileri için çok yakın bir lokasyonda olacak. 24 Temmuz’da kapılarını açacak olan Koçtaş’ın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. MARKALAR ZİNCİRİ… Yunusemre’nin Güzelyurt Mahallesi’nde yer alan 45 Park’ın bünyesinde bulunan Köfteci Yusuf ve Koçtaş Fix’in yanı sıra MM Migros, Keyf-ınn Coffee, Dominos Pizza, Bolulu Hasan Usta, Aslı Börek, Coffee Mac, Sportiva Manisa, Robo-Kids Manisa, Mini City, La-Bella Kadın Kuaförü, Sinerol Sinemaları, Star Park Lunapark ve Star Bowling’de (24 temmuz) ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Bekliyoruz.
Manisa’nın yeni nesil gıda ve eğlence merkezi 45 Park, Manisa’ya ilkleri kazandırmak için kurumsal markalar ile yaptığı anlaşmalarla yoluna devam ediyor. 45 Park’ta Köfteci Yusuf’tan sonra Koçtaş Fix’in açılışına sayılı günler kaldı.

Türkiye genelinde 111. Şubesini Manisa’ya açan ve eşsiz lezzetleri ile Manisalıları ağırlamaya devam eden Köfteci Yusuf’un ardından 45 Park’ın yeni markası Koçtaş Fix oldu. Manisa’ya en yakın İzmir’de ve Akhisar’da bulunan Koçtaş, artık Manisalı ziyaretçileri için çok yakın bir lokasyonda olacak. 24 Temmuz’da kapılarını açacak olan Koçtaş’ın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

MARKALAR ZİNCİRİ…

Yunusemre’nin Güzelyurt Mahallesi’nde yer alan 45 Park’ın bünyesinde bulunan Köfteci Yusuf ve Koçtaş Fix’in yanı sıra MM Migros, Keyf-ınn Coffee, Dominos Pizza, Bolulu Hasan Usta, Aslı Börek, Coffee Mac, Sportiva Manisa, Robo-Kids Manisa, Mini City, La-Bella Kadın Kuaförü, Sinerol Sinemaları, Star Park Lunapark ve Star Bowling’de (24 temmuz) ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.