52 YIL SONRA BULUŞTULAR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.11.2017 - 16:02, Güncelleme: 06.11.2017 - 16:02
 

52 YIL SONRA BULUŞTULAR

Manisa'nın en köklü okullarından biri olan Manisa Lisesi'nin 1965 yılı mezunları 52 yıl sonra bir araya geldi. Türkiye’nin dört bir yanından 30 mezunu bir araya getiren organizasyonu hazırlayan 70 yaşındaki Kadir Feza, bu buluşmayı geleneksel hale getireceklerini söyledi.
Caner KILIÇ-1965 yılında Manisa Lisesi'nden mezun olan dönemin Edebiyat ve Fen bölümü öğrencileri yaklaşık yarım asır sonra tekrar bir araya geldi. Dönemin Fen ve Edebiyat bölümlerinden mezun olan 30 kişi, eşleriyle birlikte Manisa Öğretmenevi'nde düzenlenen etkinlikte buluştu. Türkiye’nin farklı illerinden gelerek, 52 yıl sonra bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan mezunlar yanlarında getirdikleri eski fotoğraflarla okul dönemlerine döndü. BİRBİRLERİNE SOSYAL MEDYADAN ULAŞTILAR Organizasyonu düzenleyen 70 yaşındaki Kadir Feza, o dönemde toplam 105 kişinin mezun olduğunu ancak çeşitli sebepler nedeniyle birçoğunun katılamadığını ifade etti. Sosyal medyanın aracılığıyla mezunlara ulaştığını dile getiren Feza, "Amacım 52 yıl sonra anılarımızı, heyecanımızı ve mutluluğumuzu tekrar canlandırmaktı. 1965 yılında mezun olanlar şimdi Türkiye'nin dört bir yanında emekli olmanın tadını çıkarıyorlar. Aramızdaki herkes sosyal medya aracılığıyla ulaşabildiklerine ulaştı.  Manisa'da böyle bir organizasyon düzenleyeceğimi söyledim. Kimisi İskenderun, Konya, Ankara, İstanbul, Denizli'den geldi. Kimisi ise çeşitli sebeplerden dolayı katılamadı. Her ne kadar 52 yıl sonra bir araya gelip anılarımızı canlandırarak yaşlandığımızı görsek de, bizim için önemli olan 52 yıllık dostlukların sürmesi. İnsanı genç tutan anılarıdır. 52 yıl sonra bir araya gelerek lise çağlarımızı tekrar yaşadık" diye konuştu. UZUN UZUN ÖZLEM GİDERDİLER Kadir Feza, her yıl mezunlar buluşması düzenleyeceklerini belirtip, önümüzdeki yıl hedefinin tüm mezunları Manisa'da bir araya getirerek, mezun oldukları sıralara tekrar oturtmak olduğunu söyledi. 1965 yılı mezunlarından emekli binbaşı Haluk Aysoysal ise 52 yıl sonra buluşmanın kendilerini çok mutlu ettiğini vurgulayarak, "Günümüzde, mezunlar 5 yıl veya 15 yıl sonra bir araya gelerek eski günlere dönmeye çalışıyorlar. Ama 52 yıl sonra bir araya gelmek ve lise çağlarındaki dostluğun, sıcaklığın ve arkadaşlığın hala devam ettiğini görmek çok önemli bir şey" diye konuştu. Birbirleriyle sohbet edip, özlem gideren, okul yıllarını yad eden mezunlar, önümüzdeki yıl tekrar buluşma dileğiyle ayrıldı.  
Manisa'nın en köklü okullarından biri olan Manisa Lisesi'nin 1965 yılı mezunları 52 yıl sonra bir araya geldi. Türkiye’nin dört bir yanından 30 mezunu bir araya getiren organizasyonu hazırlayan 70 yaşındaki Kadir Feza, bu buluşmayı geleneksel hale getireceklerini söyledi.
Caner KILIÇ-1965 yılında Manisa Lisesi'nden mezun olan dönemin Edebiyat ve Fen bölümü öğrencileri yaklaşık yarım asır sonra tekrar bir araya geldi. Dönemin Fen ve Edebiyat bölümlerinden mezun olan 30 kişi, eşleriyle birlikte Manisa Öğretmenevi'nde düzenlenen etkinlikte buluştu. Türkiye’nin farklı illerinden gelerek, 52 yıl sonra bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan mezunlar yanlarında getirdikleri eski fotoğraflarla okul dönemlerine döndü.



BİRBİRLERİNE SOSYAL MEDYADAN ULAŞTILAR

Organizasyonu düzenleyen 70 yaşındaki Kadir Feza, o dönemde toplam 105 kişinin mezun olduğunu ancak çeşitli sebepler nedeniyle birçoğunun katılamadığını ifade etti. Sosyal medyanın aracılığıyla mezunlara ulaştığını dile getiren Feza, "Amacım 52 yıl sonra anılarımızı, heyecanımızı ve mutluluğumuzu tekrar canlandırmaktı. 1965 yılında mezun olanlar şimdi Türkiye'nin dört bir yanında emekli olmanın tadını çıkarıyorlar. Aramızdaki herkes sosyal medya aracılığıyla ulaşabildiklerine ulaştı.  Manisa'da böyle bir organizasyon düzenleyeceğimi söyledim. Kimisi İskenderun, Konya, Ankara, İstanbul, Denizli'den geldi. Kimisi ise çeşitli sebeplerden dolayı katılamadı. Her ne kadar 52 yıl sonra bir araya gelip anılarımızı canlandırarak yaşlandığımızı görsek de, bizim için önemli olan 52 yıllık dostlukların sürmesi. İnsanı genç tutan anılarıdır. 52 yıl sonra bir araya gelerek lise çağlarımızı tekrar yaşadık" diye konuştu.



UZUN UZUN ÖZLEM GİDERDİLER
Kadir Feza, her yıl mezunlar buluşması düzenleyeceklerini belirtip, önümüzdeki yıl hedefinin tüm mezunları Manisa'da bir araya getirerek, mezun oldukları sıralara tekrar oturtmak olduğunu söyledi. 1965 yılı mezunlarından emekli binbaşı Haluk Aysoysal ise 52 yıl sonra buluşmanın kendilerini çok mutlu ettiğini vurgulayarak, "Günümüzde, mezunlar 5 yıl veya 15 yıl sonra bir araya gelerek eski günlere dönmeye çalışıyorlar. Ama 52 yıl sonra bir araya gelmek ve lise çağlarındaki dostluğun, sıcaklığın ve arkadaşlığın hala devam ettiğini görmek çok önemli bir şey" diye konuştu. Birbirleriyle sohbet edip, özlem gideren, okul yıllarını yad eden mezunlar, önümüzdeki yıl tekrar buluşma dileğiyle ayrıldı.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.