ADEM YÜKÜM GÜVEN TAZELEDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2018 - 19:58, Güncelleme: 10.02.2018 - 19:58
 

ADEM YÜKÜM GÜVEN TAZELEDİ

Manisa Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu, Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonunda yapıldı. Başkanvekilliği, ardından 2014 yılından beri başkanlık yapan Adem Yüküm ile Şaban Arpa yarıştı. Divan Başkanlığına Türkiye Elektrik Elektronik ve Benzerleri Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Başkanı Osman Yeşilyurt seçildi. Genel kurulda bir konuşma yapan Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter,  mesleğin daha iyi yapılması için birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini kaydetti. Konuşmaların ardından seçime geçildi. 257 delegeden 217 delege oy kullandı. Mevcut başkan Adem Yüküm 115 oyla yeniden başkanlığa seçilirken, Şaban Arpa ise 102 oy aldı. Adem Yüküm, genel kurula katılan herkese teşekkür etti. Adem Yüküm’ün listesinde Ender Öz, Vedat Akyol, Bayram Şen, Hakan Akgüneş, Adil Uygun ve Hakan Selvi yer aldı
Manisa Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu, Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonunda yapıldı. Başkanvekilliği, ardından 2014 yılından beri başkanlık yapan Adem Yüküm ile Şaban Arpa yarıştı. Divan Başkanlığına Türkiye Elektrik Elektronik ve Benzerleri Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Başkanı Osman Yeşilyurt seçildi.

Genel kurulda bir konuşma yapan Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter,  mesleğin daha iyi yapılması için birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini kaydetti. Konuşmaların ardından seçime geçildi. 257 delegeden 217 delege oy kullandı. Mevcut başkan Adem Yüküm 115 oyla yeniden başkanlığa seçilirken, Şaban Arpa ise 102 oy aldı. Adem Yüküm, genel kurula katılan herkese teşekkür etti.

Adem Yüküm’ün listesinde Ender Öz, Vedat Akyol, Bayram Şen, Hakan Akgüneş, Adil Uygun ve Hakan Selvi yer aldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
tunahan
(19.06.2020 20:07 - #2695)
yine manisa kaybetti. Konuşmayı bile bilmeyen bağıran çağıran bir adam. ağzı bozuk
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.