AFETTE DEĞİL İFTAR'DA BİR ARAYA GELDİLER

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2017 - 09:30, Güncelleme: 24.06.2017 - 09:30
 

AFETTE DEĞİL İFTAR'DA BİR ARAYA GELDİLER

Depremler, asker zehirlenmeleri gibi olaylarda canla başla hizmet veren arama kurtarma ekipleri, geçtiğimiz akşam iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeği organizasyonu; Manisa Telsiz Radyo Amatörleri ve Arama Kurtarma Derneği (MAT) tarafından, İncirzade'de düzenlendi.
HABER TURAN IŞIK İftar yemeğine AFAD Manisa İl Müdürü Bekir Şen, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Tülin Akar, Merkez Efendi Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Asiye Metecan, İHH Manisa Derneği Başkanı Necmettin Okumuş, AKUT Manisa Başkanı Hakan Özcan, MAT Başkanı Bahattin Özer, İHH Manisa Arama Kurtarma (MAK) Sorumlusu Mehmet Çoban, Türkiye Dağcılık Federasyonu Manisa İl Temsilcisi Fuat Kuloğlu,  UMKE Manisa personelleri,  MAT üyeleri,  Manisa'daki amatör telsizciler ve arama kurtarma personelleri katıldı.   “FELAKETSİZ GÜNLERDE BULUŞMAK DİLEĞİYLE" Düzenlenen yemekte konuşan MAT Başkan Yardımcısı Mehmet Kaya, doğal afetlerde bir araya gelen ekibi, 11 ayın sultanı olan Ramazan ayında iftar yemeğinde bir araya getirmek istediklerini kaydetti. Derneğin 2017yılında kurulduğunu ve kısa bir geçmişe sahip olduğunu hatırlatan  Kaya, "Manisa'da uzun yıllardır çeşitli derneklerde faaliyet gösteren ve kendi alanlarında uzman olan arkadaşlarımızla çıktığımız yolda, 2017 yılı başından bu yana meydana gelen doğal afetler ve çeşitli olaylarda derneğimiz üyeleri ildeki kurum ve kuruluşlar ile koordineli bir şekilde çalışarak yardımcı olmaya çalıştık. Bundan sonra da koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Felaketsiz günlerde buluşmak dileğiyle" dedi. Dernek Başkanı Bahattin Özer de sıcak bir aile ortamında geçen iftar yemeğine katılan kurum müdürleri ile diğer yetkililere teşekkür ettiğini söyledi.  
Depremler, asker zehirlenmeleri gibi olaylarda canla başla hizmet veren arama kurtarma ekipleri, geçtiğimiz akşam iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeği organizasyonu; Manisa Telsiz Radyo Amatörleri ve Arama Kurtarma Derneği (MAT) tarafından, İncirzade'de düzenlendi.

HABER
TURAN IŞIK

İftar yemeğine AFAD Manisa İl Müdürü Bekir Şen, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Tülin Akar, Merkez Efendi Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Asiye Metecan, İHH Manisa Derneği Başkanı Necmettin Okumuş, AKUT Manisa Başkanı Hakan Özcan, MAT Başkanı Bahattin Özer, İHH Manisa Arama Kurtarma (MAK) Sorumlusu Mehmet Çoban, Türkiye Dağcılık Federasyonu Manisa İl Temsilcisi Fuat Kuloğlu,  UMKE Manisa personelleri,  MAT üyeleri,  Manisa'daki amatör telsizciler ve arama kurtarma personelleri katıldı.


 

“FELAKETSİZ GÜNLERDE BULUŞMAK DİLEĞİYLE"
Düzenlenen yemekte konuşan MAT Başkan Yardımcısı Mehmet Kaya, doğal afetlerde bir araya gelen ekibi, 11 ayın sultanı olan Ramazan ayında iftar yemeğinde bir araya getirmek istediklerini kaydetti.

Derneğin 2017yılında kurulduğunu ve kısa bir geçmişe sahip olduğunu hatırlatan  Kaya, "Manisa'da uzun yıllardır çeşitli derneklerde faaliyet gösteren ve kendi alanlarında uzman olan arkadaşlarımızla çıktığımız yolda, 2017 yılı başından bu yana meydana gelen doğal afetler ve çeşitli olaylarda derneğimiz üyeleri ildeki kurum ve kuruluşlar ile koordineli bir şekilde çalışarak yardımcı olmaya çalıştık. Bundan sonra da koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Felaketsiz günlerde buluşmak dileğiyle" dedi.

Dernek Başkanı Bahattin Özer de sıcak bir aile ortamında geçen iftar yemeğine katılan kurum müdürleri ile diğer yetkililere teşekkür ettiğini söyledi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.