AHMET AKÇİN BAŞKAN ADAYI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2018 - 12:03, Güncelleme: 16.01.2018 - 12:03
 

AHMET AKÇİN BAŞKAN ADAYI

23 Ocak 2018 Salı günü genel kurulunu gerçekleştirecek olan Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası’nda başkan adayları çalışmalarını sürdürüyor. Başkan adaylarından Ahmet Akçın ve yönetimde yer alacak isimler bir araya geldi.
Seçimde aday olmayacağını açıklayan Manisa Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Narin de katıldı.  Hizmet yarışında iddialı olduğunu kaydeden başkan adayı Ahmet Akçın, yasalar ve kanunlar çerçevesinde yapılması ne varsa onları yapacaklarını belirtti. Esnafları gezip sorunları tespit ettiklerini ifade eden Akçın, üyelerin ihtiyacı olan projeleri hayata geçireceklerini söyledi. bütün projeleri yola çıktığı ekiple yapacağını dile getiren Akçın, “Yıllardır başkanımızla aynı yönetimde görev yapıyoruz. Onun tecrübelerinden faydalanarak üzerine bir şeyler katmak için çalışacağız. Ekibimle beraber her şeye hazırız. Başkanımızın başlattığı ayakkabı fuarını bizler daha da geliştirmek için çalışacağız. O fidana sahip çıkacağız. Tabi bütün bunları kazandıktan sonra yapacağız. Şimdi ne dersek boş. Özellikle en büyük sorunumuz olan kayıtdışıyla mücadele edeceğiz. Üyelerimizin desteğini bekliyorum” dedi.  Manisa Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Narin de gençlere yol açmak için aday olmadığını belirterek, başkan adaylarını tavsiyelerde bulundu. Narin, “Bizim başlattığımız fuarlara sahip çıksınlar. Onu daha da geliştirsinler. İki adayımıza da başarılar diliyorum. Allah ekmeklerini yağlı yapsın, yolları açık olsun” diye konuştu.
23 Ocak 2018 Salı günü genel kurulunu gerçekleştirecek olan Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası’nda başkan adayları çalışmalarını sürdürüyor. Başkan adaylarından Ahmet Akçın ve yönetimde yer alacak isimler bir araya geldi.

Seçimde aday olmayacağını açıklayan Manisa Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Narin de katıldı. 

Hizmet yarışında iddialı olduğunu kaydeden başkan adayı Ahmet Akçın, yasalar ve kanunlar çerçevesinde yapılması ne varsa onları yapacaklarını belirtti. Esnafları gezip sorunları tespit ettiklerini ifade eden Akçın, üyelerin ihtiyacı olan projeleri hayata geçireceklerini söyledi. bütün projeleri yola çıktığı ekiple yapacağını dile getiren Akçın, “Yıllardır başkanımızla aynı yönetimde görev yapıyoruz. Onun tecrübelerinden faydalanarak üzerine bir şeyler katmak için çalışacağız. Ekibimle beraber her şeye hazırız. Başkanımızın başlattığı ayakkabı fuarını bizler daha da geliştirmek için çalışacağız. O fidana sahip çıkacağız. Tabi bütün bunları kazandıktan sonra yapacağız. Şimdi ne dersek boş. Özellikle en büyük sorunumuz olan kayıtdışıyla mücadele edeceğiz. Üyelerimizin desteğini bekliyorum” dedi. 

Manisa Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Narin de gençlere yol açmak için aday olmadığını belirterek, başkan adaylarını tavsiyelerde bulundu. Narin, “Bizim başlattığımız fuarlara sahip çıksınlar. Onu daha da geliştirsinler. İki adayımıza da başarılar diliyorum. Allah ekmeklerini yağlı yapsın, yolları açık olsun” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.