AK KADINLARDAN ETV VE DENGE’YE ANLAMLI ZİYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2017 - 09:31, Güncelleme: 17.01.2017 - 09:31
 

AK KADINLARDAN ETV VE DENGE’YE ANLAMLI ZİYARET

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla ETV ve Denge Gazetesine ziyarette bulundu.
HABER MUSTAFA ATADİL  AK Parti Manisa İl Kadın Kolları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ETV tesislerine ziyarette bulunarak, basın mensuplarına hediyeler takdim ettiler. HALKIN SESİ OLUYOR, KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYORSUNUZ Ziyarette konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, günün anlam ve önemine dikkat çekerek şunları söyledi; “Manisa’nın böylesine köklü bir medya yayın kuruluşu olan ETV tesislerinde, sizlerin gecikmeli de olsa çalışan gazeteciler gününüzü kutlamak için buradayız. Sizler halkın sesi oluyor, köprü vazifesi görüyorsunuz. Sıcakta, soğukta, gece gündüz demeden 7/24 haberleri okumamızı sağlıyorsunuz. İşlerinizde kolaylıklar diliyoruz. Bir kez daha Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyoruz.” “REFERANDUMA “EVET” DESTEĞİMİZ İLE HAZIRIZ” Gündemde olan Anayasa değişikliği ve Başkanlık ile ilgili görüşlerini de aldığımız Başkan Rukiye Yaver, şu açıklamalarda bulundu; “ Evet, bizler de sizlerin aracılığıyla basından takip ediyoruz bu süreci. Biz AK Parti İl Kadın Kolları Genel Merkez Başkanlığı olarak bu konuyla ilgili alt yapı çalışmalarımızı gerçekleştirdik. 17 İlçemizde Kadın Kolları Başkanlarımızla toplantılarımızı yaptık ve kendimizi hazırladık. Referandum tarihinde “EVET” desteği ile görevimizi yerine getireceğiz inşallah. Gayet güzel ve donanımlı bir alt yapı çalışmamız ve hazırlıklarımızın olduğunu söyleyebilirim. Başkanlık sistemi bu ülkeye daha çok büyüme ve istikrar getirecek, bundan herkes emin olsun.” dedi.  
AK Parti Manisa İl Kadın Kolları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla ETV ve Denge Gazetesine ziyarette bulundu.
HABER
MUSTAFA ATADİL 

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ETV tesislerine ziyarette bulunarak, basın mensuplarına hediyeler takdim ettiler.



HALKIN SESİ OLUYOR, KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYORSUNUZ
Ziyarette konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, günün anlam ve önemine dikkat çekerek şunları söyledi; “Manisa’nın böylesine köklü bir medya yayın kuruluşu olan ETV tesislerinde, sizlerin gecikmeli de olsa çalışan gazeteciler gününüzü kutlamak için buradayız. Sizler halkın sesi oluyor, köprü vazifesi görüyorsunuz. Sıcakta, soğukta, gece gündüz demeden 7/24 haberleri okumamızı sağlıyorsunuz. İşlerinizde kolaylıklar diliyoruz. Bir kez daha Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyoruz.”

“REFERANDUMA “EVET” DESTEĞİMİZ İLE HAZIRIZ”
Gündemde olan Anayasa değişikliği ve Başkanlık ile ilgili görüşlerini de aldığımız Başkan Rukiye Yaver, şu açıklamalarda bulundu; “ Evet, bizler de sizlerin aracılığıyla basından takip ediyoruz bu süreci. Biz AK Parti İl Kadın Kolları Genel Merkez Başkanlığı olarak bu konuyla ilgili alt yapı çalışmalarımızı gerçekleştirdik. 17 İlçemizde Kadın Kolları Başkanlarımızla toplantılarımızı yaptık ve kendimizi hazırladık. Referandum tarihinde “EVET” desteği ile görevimizi yerine getireceğiz inşallah. Gayet güzel ve donanımlı bir alt yapı çalışmamız ve hazırlıklarımızın olduğunu söyleyebilirim. Başkanlık sistemi bu ülkeye daha çok büyüme ve istikrar getirecek, bundan herkes emin olsun.” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.