AK Parti'de Aynil Yavaş güven tazeledi

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2021 - 17:39, Güncelleme: 19.02.2021 - 17:39
 

AK Parti'de Aynil Yavaş güven tazeledi

Manisa AK Parti İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Aynil Yavaş güven tazeledi.
AK Parti Manisa İl Kadın Kolları, 6. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Yunus Emre Millet Çarşısı’nda yapılan kongrede Aynil Yavaş yeniden başkanlığına seçildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemiyle katıldığı kongreye AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, milletvekilleri İsmail Bilen, Uğur Aydemir, Tamer Akkal, Semra Kaplan Kıvırcık, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, belediye başkanları ve partililer katıldı. “KADINLARIN SİYASETTE GERÇEK ANLAMDA SÖZ SAHİBİ OLMALARI BİZİMLE GERÇEKLEŞMİŞTİR” Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Adana, Hakkâri, İstanbul Manisa, Malatya, Şanlıurfa ve Tokat İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongrelerine AK Parti Genel Merkezinden video konferans yöntemiyle bağlanarak partililere hitap etti. Kadın kollarında görev üstlenen tüm partililere şükranlarını sunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, il kadın kolları kongrelerini tamamladıklarını, 8 Mart’ta Kadın Kolları 7. Olağan Kongresi’ni gerçekleştireceklerini bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin tüm kazanımlarında kadınların emeği, katkısı, alın teri, imzası bulunduğunun altını çizerek, “Ülkemizde kadınların siyasette gerçek anlamda ve yaygın şekilde söz sahibi olmaları, etkinlik kazanmaları, her kademede görev üstlenebilmeleri bu mücadele sürecinde gerçekleşmiştir” diye konuştu. “SANDIKLARI EVVELA SİZLERE EMANET EDECEĞİZ” Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 seçimlerinin önemine dikkati çekerek, “İnşallah önümüzdeki seçimlerde sandıkları evvela sizlere emanet edeceğiz. Kadın Kollarımız, seçimlerde kurulacak 271 bine yakın sandık için 813 bine yakın kadın sandık kurulu üyesi görevlendirme sözü verdi. Sandıklara kadınlarımız sahip çıktığında orada hiçbir eksiklik ve yanlışlık olmayacağına inanıyorum. Sandık kurulunda vazife üstelenecek hanım kardeşlerimizi de şimdiden belirlemeliyiz” açıklamasında bulundu. “BU İŞ ÖYLE TEŞVİKLE, PARAYLA, PULLA FİLAN DA OLMAZ” Cumhurbaşkanı Erdoğan, şahitliğini yaptığı her nikâhta evlenen çiftlere en az üç çocuk, mümkünse daha fazla çocuk tavsiyesinde bulunduğunu hatırlatarak Türkiye’nin nüfusunun 84 milyona dayandığını ancak nüfus artış hızının neredeyse yarı yarıya düştüğüne dikkati çekti. Bu gidişle, çok da uzak olmayan bir dönemde nüfusun azalmaya dahi başlayacağı uyarısında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Avrupa ülkeleri bu tehditle uzunca bir süredir karşı karşıya. Türkiye’nin de aynı akıbete duçar olmasına izin vermeyeceğiz. Bu iş öyle teşvikle, parayla, pulla filan da olmaz. Nüfus avantajımızı sürdürmenin yolu aileye sahip çıkmaktan geçiyor” sözlerine yer verdi.
Manisa AK Parti İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Aynil Yavaş güven tazeledi.

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları, 6. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Yunus Emre Millet Çarşısı’nda yapılan kongrede Aynil Yavaş yeniden başkanlığına seçildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemiyle katıldığı kongreye AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, milletvekilleri İsmail Bilen, Uğur Aydemir, Tamer Akkal, Semra Kaplan Kıvırcık, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, belediye başkanları ve partililer katıldı.
“KADINLARIN SİYASETTE GERÇEK ANLAMDA SÖZ SAHİBİ OLMALARI BİZİMLE GERÇEKLEŞMİŞTİR”
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Adana, Hakkâri, İstanbul Manisa, Malatya, Şanlıurfa ve Tokat İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongrelerine AK Parti Genel Merkezinden video konferans yöntemiyle bağlanarak partililere hitap etti. Kadın kollarında görev üstlenen tüm partililere şükranlarını sunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, il kadın kolları kongrelerini tamamladıklarını, 8 Mart’ta Kadın Kolları 7. Olağan Kongresi’ni gerçekleştireceklerini bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin tüm kazanımlarında kadınların emeği, katkısı, alın teri, imzası bulunduğunun altını çizerek, “Ülkemizde kadınların siyasette gerçek anlamda ve yaygın şekilde söz sahibi olmaları, etkinlik kazanmaları, her kademede görev üstlenebilmeleri bu mücadele sürecinde gerçekleşmiştir” diye konuştu.


“SANDIKLARI EVVELA SİZLERE EMANET EDECEĞİZ”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 seçimlerinin önemine dikkati çekerek, “İnşallah önümüzdeki seçimlerde sandıkları evvela sizlere emanet edeceğiz. Kadın Kollarımız, seçimlerde kurulacak 271 bine yakın sandık için 813 bine yakın kadın sandık kurulu üyesi görevlendirme sözü verdi. Sandıklara kadınlarımız sahip çıktığında orada hiçbir eksiklik ve yanlışlık olmayacağına inanıyorum. Sandık kurulunda vazife üstelenecek hanım kardeşlerimizi de şimdiden belirlemeliyiz” açıklamasında bulundu.
“BU İŞ ÖYLE TEŞVİKLE, PARAYLA, PULLA FİLAN DA OLMAZ”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şahitliğini yaptığı her nikâhta evlenen çiftlere en az üç çocuk, mümkünse daha fazla çocuk tavsiyesinde bulunduğunu hatırlatarak Türkiye’nin nüfusunun 84 milyona dayandığını ancak nüfus artış hızının neredeyse yarı yarıya düştüğüne dikkati çekti. Bu gidişle, çok da uzak olmayan bir dönemde nüfusun azalmaya dahi başlayacağı uyarısında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Avrupa ülkeleri bu tehditle uzunca bir süredir karşı karşıya. Türkiye’nin de aynı akıbete duçar olmasına izin vermeyeceğiz. Bu iş öyle teşvikle, parayla, pulla filan da olmaz. Nüfus avantajımızı sürdürmenin yolu aileye sahip çıkmaktan geçiyor” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.