AK Partili Kıvırcık’tan Oda Ziyareti

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2021 - 11:22, Güncelleme: 16.03.2021 - 11:22
 

AK Partili Kıvırcık’tan Oda Ziyareti

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç'ı ziyaret etti. Pandemi döneminde şoför esnafının büyük sıkıntılar yaşadığını ifade eden Başkan Karaağaç, esnafın yaşadığı sorunları Milletvekili Kıvırcık'a iletti. Karaağaç,"Sorunlarımızı ilettiğimiz sayın vekilimiz bize her zaman destek oluyor. Kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. " diye konuştu. “DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ” AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, her zaman Manisalı şoför esnafının yanında olduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanımız nezdinde aldığımız tedbirlerle koronavirüs ile mücadele ediyoruz. Pandemi döneminde şoför esnafımız sıkıntılar yaşadı. Devletimiz ilk günden itibaren destek verdi, vermeye de devam edeceğiz. Ankara'da şoför esnafımızın sorunların çözmek için gayret gösteriyoruz" dedi. Başkan Karaağaç ziyaretin anısına Milletvekili Kıvırcık'a kahve fincanı hediye etti.

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç'ı ziyaret etti. Pandemi döneminde şoför esnafının büyük sıkıntılar yaşadığını ifade eden Başkan Karaağaç, esnafın yaşadığı sorunları Milletvekili Kıvırcık'a iletti. Karaağaç,"Sorunlarımızı ilettiğimiz sayın vekilimiz bize her zaman destek oluyor. Kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. " diye konuştu.

DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, her zaman Manisalı şoför esnafının yanında olduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanımız nezdinde aldığımız tedbirlerle koronavirüs ile mücadele ediyoruz. Pandemi döneminde şoför esnafımız sıkıntılar yaşadı. Devletimiz ilk günden itibaren destek verdi, vermeye de devam edeceğiz. Ankara'da şoför esnafımızın sorunların çözmek için gayret gösteriyoruz" dedi. Başkan Karaağaç ziyaretin anısına Milletvekili Kıvırcık'a kahve fincanı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.