AKHİSAR'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2016 - 09:16, Güncelleme: 16.09.2016 - 09:16
 

AKHİSAR'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi Tendürek Dağı eteklerinde bulunan Gökçebulak Köyü yakınlarında, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada, 7 köy korucusu ve bir uzman çavuş 1 şehit olurken, 4 asker ve 2 vatandaş da yaralandı.
Yaralı askerler içerisinde bulunan Akhisarlı Jandarma Er Ahmet Tezcan kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.Gece saat 03.00 sıralarında şehit düştü. Manisa ili Akhisar ilçesi, Atatürk Mahallesi 357 sokak 4 numaralı evinde ikamet eden annesi Arife ve babası Himmet Tezcan’ı ilk bilgileri Akhisar Kaymakamı Kaan Peker ve Garnizon Komutanı verdi. 20 yaşındaki Jandarma Er Şehit Ahmet Tezcan’ın naaşının bugün yetişmesi halinde ikindi namazına müteakip Akhisar Şehitliğine defin edileceği bildirildi. UZUN NAMLULU SİLAHLARLA SALDIRILDI Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'ndeki Tendürek Dağı eteklerinde bulunan Gökçebulak Köyü yakınlarındaki korucuların nöbet tuttuğu nöbetçi kulübesine, dün akşam saat 21.00 sıralarında PKK'lı teröristler uzun namlulu silahlarla saldırdı. BÖLGE TOP ATIŞINA TUTULDU Korucuların da anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Bölgede yer yer çatışmalar sürerken, Çetenli Köyü Karakolu'ndan da teröristlerin bulunduğu noktalar top atışlarıyla yoğun ateş altına alındı. 7 KORUCU ŞEHİT OLDU Çıkan çatışmalar sonucunda 7 köy korucusu ve bir uzman çavuş 1 şehit olurken, 4 asker ve 2 vatandaş da yaralandı.
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi Tendürek Dağı eteklerinde bulunan Gökçebulak Köyü yakınlarında, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada, 7 köy korucusu ve bir uzman çavuş 1 şehit olurken, 4 asker ve 2 vatandaş da yaralandı.

Yaralı askerler içerisinde bulunan Akhisarlı Jandarma Er Ahmet Tezcan kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.Gece saat 03.00 sıralarında şehit düştü. Manisa ili Akhisar ilçesi, Atatürk Mahallesi 357 sokak 4 numaralı evinde ikamet eden annesi Arife ve babası Himmet Tezcan’ı ilk bilgileri Akhisar Kaymakamı Kaan Peker ve Garnizon Komutanı verdi.

20 yaşındaki Jandarma Er Şehit Ahmet Tezcan’ın naaşının bugün yetişmesi halinde ikindi namazına müteakip Akhisar Şehitliğine defin edileceği bildirildi.

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA SALDIRILDI
Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'ndeki Tendürek Dağı eteklerinde bulunan Gökçebulak Köyü yakınlarındaki korucuların nöbet tuttuğu nöbetçi kulübesine, dün akşam saat 21.00 sıralarında PKK'lı teröristler uzun namlulu silahlarla saldırdı.

BÖLGE TOP ATIŞINA TUTULDU
Korucuların da anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Bölgede yer yer çatışmalar sürerken, Çetenli Köyü Karakolu'ndan da teröristlerin bulunduğu noktalar top atışlarıyla yoğun ateş altına alındı.

7 KORUCU ŞEHİT OLDU
Çıkan çatışmalar sonucunda 7 köy korucusu ve bir uzman çavuş 1 şehit olurken, 4 asker ve 2 vatandaş da yaralandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.