AKKAL’IN EMEĞİNE KARŞILIKSIZ 1’İNCİ SIRA

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2018 - 14:46, Güncelleme: 21.05.2018 - 14:46
 

AKKAL’IN EMEĞİNE KARŞILIKSIZ 1’İNCİ SIRA

Meral Akşener liderliğinde seçime gidecek olan İYİ Parti Manisa listesinin ilk sırasında yer alan Tamer Akkal, İyi Parti’nin Manisa’da kuruculuğunu üstlenmişti. Partisi için gece gündüz çalışan Akkal’a ödül olarak 1. sıra verildi.
Meral Akşener liderliğinde seçime gidecek olan İYİ Parti Manisa listesinin ilk sırasında yer alan Tamer Akkal, İyi Parti’nin Manisa’da kuruculuğunu üstlenmişti. Partisi için gece gündüz çalışan Akkal’a ödül olarak 1. sıra verildi. Akkal’ın ilk sırada yer alması kamuoyunda da beklenen bir durumdu. Alaşehir Belediye Başkanlığı görevini bırakıp İYİ Parti’ye geçen Gökhan Karaçoban ise milletvekili listesinin 2.sırasında yer alarak mecliste gitmeyi hedefliyor. Geçen dönem MHP’den aday olan ancak, milletvekili seçilemeyen Hasan Eryılmaz ise bu kez şansını İYİ Parti’de 3.sıra adayı olarak deneyecek. İYİ PARTİLİ AKKAL’DAN KONUŞTU İYİ Parti’de Manisa Milletvekili Adaylık sıralaması belli oldu. İYİ Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen listede Kurucu İl Başkanlığı görevinden istifa ederek Milletvekili Aday Adaylığına soyınan Tamer Akkal 1.sırada yer aldı. İYİ Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen Milletvekilliği adaylık sıralamasında 1. sırada yer alan Tamer Akkal açıklamasında şu ifadelere yer verdi” Genel Başkanımız ve genel merkezimizin yapmış olduğu çalışmalar doğrultusunda şahsıma İYİ Parti Manisa 1. Sıra Milletvekili Adaylığı tevdi edilmiştir. Bu göreve layık olacağımın sözünü vererek, öncelikle başta genel başkanımız Sayın Meral Akşener’e ve tüm genel başkan yardımcılarımıza, tüm genel merkez yöneticilerimize, il yönetimimize, ilçe teşkilatlarıma, ekibime, Manisalı tüm hemşehrilerime, dostlarıma, arkadaşlarıma, eşime ve kızıma sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi. -Turan IŞIK
Meral Akşener liderliğinde seçime gidecek olan İYİ Parti Manisa listesinin ilk sırasında yer alan Tamer Akkal, İyi Parti’nin Manisa’da kuruculuğunu üstlenmişti. Partisi için gece gündüz çalışan Akkal’a ödül olarak 1. sıra verildi.

Meral Akşener liderliğinde seçime gidecek olan İYİ Parti Manisa listesinin ilk sırasında yer alan Tamer Akkal, İyi Parti’nin Manisa’da kuruculuğunu üstlenmişti. Partisi için gece gündüz çalışan Akkal’a ödül olarak 1. sıra verildi. Akkal’ın ilk sırada yer alması kamuoyunda da beklenen bir durumdu. Alaşehir Belediye Başkanlığı görevini bırakıp İYİ Parti’ye geçen Gökhan Karaçoban ise milletvekili listesinin 2.sırasında yer alarak mecliste gitmeyi hedefliyor. Geçen dönem MHP’den aday olan ancak, milletvekili seçilemeyen Hasan Eryılmaz ise bu kez şansını İYİ Parti’de 3.sıra adayı olarak deneyecek.

İYİ PARTİLİ AKKAL’DAN KONUŞTU

İYİ Parti’de Manisa Milletvekili Adaylık sıralaması belli oldu. İYİ Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen listede Kurucu İl Başkanlığı görevinden istifa ederek Milletvekili Aday Adaylığına soyınan Tamer Akkal 1.sırada yer aldı. İYİ Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen Milletvekilliği adaylık sıralamasında 1. sırada yer alan Tamer Akkal açıklamasında şu ifadelere yer verdi” Genel Başkanımız ve genel merkezimizin yapmış olduğu çalışmalar doğrultusunda şahsıma İYİ Parti Manisa 1. Sıra Milletvekili Adaylığı tevdi edilmiştir. Bu göreve layık olacağımın sözünü vererek, öncelikle başta genel başkanımız Sayın Meral Akşener’e ve tüm genel başkan yardımcılarımıza, tüm genel merkez yöneticilerimize, il yönetimimize, ilçe teşkilatlarıma, ekibime, Manisalı tüm hemşehrilerime, dostlarıma, arkadaşlarıma, eşime ve kızıma sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi. -Turan IŞIK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.