Alaşehir Milli Emlak Şefliğinden 5 adet taşınmaz satılacaktır

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2021 - 10:47, Güncelleme: 12.03.2021 - 10:47
 

Alaşehir Milli Emlak Şefliğinden 5 adet taşınmaz satılacaktır

Manisa İli Alaşehir  İlçesinde bulunan ve yukarıdaki ilanda 1 ila 4. sırada nitelikleri belirtilen taşınmazlar (Kamu konutları) ve 5. sırada nitelikleri belirtilen taşınmazın, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile dosyalarında mevcut genel ve özel şartlara göre hizalarında belirtilen tarih ve saatte Alaşehir Milli Emlak Şefliğinde toplanacak Komisyon huzurunda ayrı ayrı satış ihaleleri yapılacaktır.  Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 23.03.2021 tarihi, saat 10:30'da Alaşehir Milli Emlak Şefliğinde'nde gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Manisa İli Alaşehir  İlçesinde bulunan ve yukarıdaki ilanda 1 ila 4. sırada nitelikleri belirtilen taşınmazlar (Kamu konutları) ve 5. sırada nitelikleri belirtilen taşınmazın, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile dosyalarında mevcut genel ve özel şartlara göre hizalarında belirtilen tarih ve saatte Alaşehir Milli Emlak Şefliğinde toplanacak Komisyon huzurunda ayrı ayrı satış ihaleleri yapılacaktır. 

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 23.03.2021 tarihi, saat 10:30'da Alaşehir Milli Emlak Şefliğinde'nde gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.