ALHAN, MAZBATASINI ALDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2019 - 16:59, Güncelleme: 09.04.2019 - 16:59
 

ALHAN, MAZBATASINI ALDI

Ahmetli Belediye Başkanı seçilen Ahmet Alhan ve meclis üyeleri mazbatalarını aldı.
Manisa Adliyesine bağlı Turgutlu İlçe Seçim Kurulu’na AK Parti İlçe Başkanı ve yeni seçilen meclis üyeleriyle gelen Ahmetli Belediye Başkanı ve AK Parti Cumhur İttifakı Adayı Ahmet Alhan mazbatasını teslim aldı. '”SEÇİM BİTMİŞTİR, KARDEŞLİĞİMİZ DOSTLUĞUMUZ DEVAM EDİYOR” Başkan Alhan ile birlikte yeni seçilen meclis üyeleri de mazbatalarını aldı. Belediye Başkanı Ahmet Alhan, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, mazbatanın ilçe halkına ait olduğunu belirterek, ''Seçim bitmiştir ancak kardeşliğimiz dostluğumuz devam ediyor. Bu dönem Ahmetli' de bir tarih yazıldı 3 dönem üst üste seçilmiş bir belediye başkanı yok bu, ilk olarak bize nasip oldu. Takibi seçim bitti bize oy veren, oy vermeyen kardeşlerimizle beraber Ahmetli'mize hizmet etmeye çalışacağız. Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ancak bu süreçte bize oy veren kardeşlerimize teşekkür ettiğimiz gibi, oy vermeyen kardeşlerimizin de gönlünü kazanmak bizim hedefimizde olacak. Onların da gönlünü kazanmak için uğraşacağız. Tüm meclis üyelerimizle birlikte hizmet etmek üzere bugünden itibaren görevimize başlıyoruz. Bu vesile ile ben tüm Ahmetli halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu seçim atmosferinde çok güzel bir seçim süreci yürüttük. Güzel bir seçim atlattık, nasip bizimmiş, bize nasip oldu. İnşallah birlik beraberlik içinde bu süreci devam ettireceğiz. Ahmetli'mize yeniden hayırlı olsun. Bizlere duyduğunuz güvene layık olacağız. Sizi 3. dönemimizde de pişman etmeyeceğiz" dedi. Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, mazbata töreninin ardından meclis üyeleriyle birlikte Turgutlu Adliyesi’nden ayrılarak Ahmetli Belediyesi’ne geçip tebrikleri kabul etti.
Ahmetli Belediye Başkanı seçilen Ahmet Alhan ve meclis üyeleri mazbatalarını aldı.
Manisa Adliyesine bağlı Turgutlu İlçe Seçim Kurulu’na AK Parti İlçe Başkanı ve yeni seçilen meclis üyeleriyle gelen Ahmetli Belediye Başkanı ve AK Parti Cumhur İttifakı Adayı Ahmet Alhan mazbatasını teslim aldı.
'”SEÇİM BİTMİŞTİR, KARDEŞLİĞİMİZ DOSTLUĞUMUZ DEVAM EDİYOR”
Başkan Alhan ile birlikte yeni seçilen meclis üyeleri de mazbatalarını aldı. Belediye Başkanı Ahmet Alhan, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, mazbatanın ilçe halkına ait olduğunu belirterek, ''Seçim bitmiştir ancak kardeşliğimiz dostluğumuz devam ediyor. Bu dönem Ahmetli' de bir tarih yazıldı 3 dönem üst üste seçilmiş bir belediye başkanı yok bu, ilk olarak bize nasip oldu. Takibi seçim bitti bize oy veren, oy vermeyen kardeşlerimizle beraber Ahmetli'mize hizmet etmeye çalışacağız. Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ancak bu süreçte bize oy veren kardeşlerimize teşekkür ettiğimiz gibi, oy vermeyen kardeşlerimizin de gönlünü kazanmak bizim hedefimizde olacak. Onların da gönlünü kazanmak için uğraşacağız. Tüm meclis üyelerimizle birlikte hizmet etmek üzere bugünden itibaren görevimize başlıyoruz. Bu vesile ile ben tüm Ahmetli halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu seçim atmosferinde çok güzel bir seçim süreci yürüttük. Güzel bir seçim atlattık, nasip bizimmiş, bize nasip oldu. İnşallah birlik beraberlik içinde bu süreci devam ettireceğiz. Ahmetli'mize yeniden hayırlı olsun. Bizlere duyduğunuz güvene layık olacağız. Sizi 3. dönemimizde de pişman etmeyeceğiz" dedi. Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, mazbata töreninin ardından meclis üyeleriyle birlikte Turgutlu Adliyesi’nden ayrılarak Ahmetli Belediyesi’ne geçip tebrikleri kabul etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.