ALİ UÇAK’A CUMHURBAŞKANINDAN ÖDÜL

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2017 - 09:07, Güncelleme: 18.12.2017 - 09:07
 

ALİ UÇAK’A CUMHURBAŞKANINDAN ÖDÜL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün Külliye’de yapılan İstihdam Şurası’nda, seferberliğe destek veren ve en çok istihdam yaratan firmalara, işadamlarına ödül verdi. Yaptığı hizmetlerden dolayı adından sıkça söz ettiren Manisa firması Uçak Kardeşler’in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uçak da, ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Şubat'ta başlattığı istihdam seferberliği işgücüne katılımı tarihi zirveye taşıdı. Türkiye bir yılda 1.8 milyonu aşan istihdamla rekor kırarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün Külliye'de yapılan İstihdam Şurası'nda seferberliğe destek veren ve en çok istihdam yaratan firmalara, işadamlarına ödül verdi. Erdoğan, 2018 yılında uygulanacak yeni istihdam teşviklerini açıkladı ve iş dünyasının yanında olmaya devam edecekleri mesajını verdi. Hükümet, özel sektörü destekleyecek daha etkili teşvik uygulamalarını devreye sokacak, ayrıca işbaşı eğitim programları da 3 aydan 6 aya çıkarılacak. Bu kapsamda, yılbaşında yeni eleman alan işletmelere işçi başına verilen prim ve vergi desteğinin süresi de uzatılacak. UÇAK KARDEŞLER DE ZİRVEDE İstihdam Şurası’nda, seferberliğe destek veren ve en çok istihdam yaratan firmalar arasında Manisa’dan Uçak Kardeşler firması da yer aldı. Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden alarak Manisa’yı temsil eden Ali Uçak, duygu ve düşüncelerini Denge ile paylaştı. Başarılı işadamı Ali Uçak; “Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu istihdam seferberliği görevine milli şuur ile elimizden geldiğince destek verdik. Bu anlamlı günde Uçak Kardeşler olarak bizlere bu ödülü layık gören başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakanımız Binali Yıldırım’a teşekkür ediyorum.”dedi. ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINI CUMHURBAŞKANINA İLETTİ Ali Uçak, ayrıca çiftçilerin sorunlarını ve taleplerini dosya halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ileterek kendilerine konu ile ilgili brifing verdi.  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün Külliye’de yapılan İstihdam Şurası’nda, seferberliğe destek veren ve en çok istihdam yaratan firmalara, işadamlarına ödül verdi. Yaptığı hizmetlerden dolayı adından sıkça söz ettiren Manisa firması Uçak Kardeşler’in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uçak da, ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Şubat'ta başlattığı istihdam seferberliği işgücüne katılımı tarihi zirveye taşıdı. Türkiye bir yılda 1.8 milyonu aşan istihdamla rekor kırarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün Külliye'de yapılan İstihdam Şurası'nda seferberliğe destek veren ve en çok istihdam yaratan firmalara, işadamlarına ödül verdi. Erdoğan, 2018 yılında uygulanacak yeni istihdam teşviklerini açıkladı ve iş dünyasının yanında olmaya devam edecekleri mesajını verdi. Hükümet, özel sektörü destekleyecek daha etkili teşvik uygulamalarını devreye sokacak, ayrıca işbaşı eğitim programları da 3 aydan 6 aya çıkarılacak. Bu kapsamda, yılbaşında yeni eleman alan işletmelere işçi başına verilen prim ve vergi desteğinin süresi de uzatılacak.

UÇAK KARDEŞLER DE ZİRVEDE
İstihdam Şurası’nda, seferberliğe destek veren ve en çok istihdam yaratan firmalar arasında Manisa’dan Uçak Kardeşler firması da yer aldı. Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden alarak Manisa’yı temsil eden Ali Uçak, duygu ve düşüncelerini Denge ile paylaştı. Başarılı işadamı Ali Uçak; “Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu istihdam seferberliği görevine milli şuur ile elimizden geldiğince destek verdik. Bu anlamlı günde Uçak Kardeşler olarak bizlere bu ödülü layık gören başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakanımız Binali Yıldırım’a teşekkür ediyorum.”dedi.

ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINI CUMHURBAŞKANINA İLETTİ
Ali Uçak, ayrıca çiftçilerin sorunlarını ve taleplerini dosya halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ileterek kendilerine konu ile ilgili brifing verdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.