ALİ’NİN GÖZLERİ MURAT ERBİL’İN DESTEĞİ İLE AÇILDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2017 - 09:18, Güncelleme: 09.10.2017 - 09:18
 

ALİ’NİN GÖZLERİ MURAT ERBİL’İN DESTEĞİ İLE AÇILDI

İki gözü görmeyen ve gözünün protez takılması gerektiğini AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ’a ileten Ali Kandemir’in bu isteği, duyarlı Milletvekilinin girişimleri ve Manisalı İşadamı Murat Erbil’in masrafları karşılamasıyla yerine getirildi. Murat Erbil; Ali Kandemi’in göz protezi ve masrafları için gerekli olan 7 Bin 500 lirayı üstlendi ve görme engelli vatandaşı ışığa kavuşturdu.
Soma’da bir firmanın maden ocağında çalışırken iş kazası sonucu iki gözünü de kaybeden Ali Kandemir hayata daha sıkı tutunmasını sağlayan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ’a teşekkür etti. SELÇUK ÖZDAĞ’A TEŞEKKÜR Soma’da 2007 yılında meydana gelen maden ocağındaki kazada sağ ve sol gözünün kesildiğini tedavi sürecinin 5 yıldır aralıksız devam ettiğini anlatan Ali Kandemir, “Kazanın ardından birkaç sefer ameliyat oldum en son aşamada da doktorlar göze protez takılması gerektiğini önermişlerdi. İlk iki protezi İzmir’de taktırmıştım. Üçüncü protezi de AK Parti Manisa Milletvekilimiz Sayın Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın girişimleri, hayırsever işadamının destekleriyle takıldı. Gözlerim yüzde yüz  hasarlı olduğundan dolayı görme imkanım tıbben yok ama takılan protezle gözlerimin düzgün gözükmesi sağlandı. Bu nedenle Sayın Milletvekilimize ve hayırsever işadamına ne kadar teşekkür etsem azdır” diye konuştu. MURAT ERBİL 7 BİN 500 LİRA TUTAN GÖZ PROTEZ MASRAFINI ÜSTLENDİ 2014 yılında yaşanan Soma Maden Kazasının olduğu dönemde Ali Kandemir’le tanıştıklarını ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “Ali Kandemir göz protezi yaptırmak istediğini tarafımıza iletince bazı hayırsever işadamlarıyla görüşmem oldu. Bunlardan birisi de Manisalı hayırsever ve başarılı işadamı Murat Erbil’di. Sağ olsun hemen göz protezi için ne gerekliyse müdahil oldu ve 7 Bin 500 lira tutan göz protez masrafını üstlendi. Ali Kandemir kardeşimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, Sayın Murat Erbil’e bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.  
İki gözü görmeyen ve gözünün protez takılması gerektiğini AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ’a ileten Ali Kandemir’in bu isteği, duyarlı Milletvekilinin girişimleri ve Manisalı İşadamı Murat Erbil’in masrafları karşılamasıyla yerine getirildi. Murat Erbil; Ali Kandemi’in göz protezi ve masrafları için gerekli olan 7 Bin 500 lirayı üstlendi ve görme engelli vatandaşı ışığa kavuşturdu.
Soma’da bir firmanın maden ocağında çalışırken iş kazası sonucu iki gözünü de kaybeden Ali Kandemir hayata daha sıkı tutunmasını sağlayan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ’a teşekkür etti.

SELÇUK ÖZDAĞ’A TEŞEKKÜR
Soma’da 2007 yılında meydana gelen maden ocağındaki kazada sağ ve sol gözünün kesildiğini tedavi sürecinin 5 yıldır aralıksız devam ettiğini anlatan Ali Kandemir, “Kazanın ardından birkaç sefer ameliyat oldum en son aşamada da doktorlar göze protez takılması gerektiğini önermişlerdi. İlk iki protezi İzmir’de taktırmıştım. Üçüncü protezi de AK Parti Manisa Milletvekilimiz Sayın Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın girişimleri, hayırsever işadamının destekleriyle takıldı. Gözlerim yüzde yüz  hasarlı olduğundan dolayı görme imkanım tıbben yok ama takılan protezle gözlerimin düzgün gözükmesi sağlandı. Bu nedenle Sayın Milletvekilimize ve hayırsever işadamına ne kadar teşekkür etsem azdır” diye konuştu.

MURAT ERBİL 7 BİN 500 LİRA TUTAN GÖZ PROTEZ MASRAFINI ÜSTLENDİ
2014 yılında yaşanan Soma Maden Kazasının olduğu dönemde Ali Kandemir’le tanıştıklarını ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “Ali Kandemir göz protezi yaptırmak istediğini tarafımıza iletince bazı hayırsever işadamlarıyla görüşmem oldu. Bunlardan birisi de Manisalı hayırsever ve başarılı işadamı Murat Erbil’di. Sağ olsun hemen göz protezi için ne gerekliyse müdahil oldu ve 7 Bin 500 lira tutan göz protez masrafını üstlendi. Ali Kandemir kardeşimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, Sayın Murat Erbil’e bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.