Ambalaj atıklarının toplanması taşınması ayrıştırılması ve değerlendirmesi

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2021 - 11:15, Güncelleme: 07.04.2021 - 11:15
 

Ambalaj atıklarının toplanması taşınması ayrıştırılması ve değerlendirmesi

Akhisar İlçesi sınırları içerisinde ambalaj atıklarının toplama, taşıma, ayrıştırma ve değerlendirme işinin 2886 sayılı yasanın 45. maddesi gereğince açık teklif arttırma usulü ile 24.08.2011 tarih ve 28035 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği kapsamında ambalaj atıklarının  (cam, metal, plastik, pet, kağıt, vb.) Akhisar Belediyesi koordinatörlüğünde sınırları içerisinde lisanslı yükleniciler tarafından geri dönüştürülmesi amacıyla evsel atıklardan ayrı toplanması ve değerlendirilmesi işi 36 ay süreyle kiraya verilecektir. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 19.04.2021 tarihi, saat 10:00'da Akhisar Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Akhisar İlçesi sınırları içerisinde ambalaj atıklarının toplama, taşıma, ayrıştırma ve değerlendirme işinin 2886 sayılı yasanın 45. maddesi gereğince açık teklif arttırma usulü ile 24.08.2011 tarih ve 28035 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği kapsamında ambalaj atıklarının  (cam, metal, plastik, pet, kağıt, vb.) Akhisar Belediyesi koordinatörlüğünde sınırları içerisinde lisanslı yükleniciler tarafından geri dönüştürülmesi amacıyla evsel atıklardan ayrı toplanması ve değerlendirilmesi işi 36 ay süreyle kiraya verilecektir.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 19.04.2021 tarihi, saat 10:00'da Akhisar Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.