ANNELERDEN BEBEK ARABALI EYLEM

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.11.2017 - 08:46, Güncelleme: 06.11.2017 - 08:46
 

ANNELERDEN BEBEK ARABALI EYLEM

Manisa’da Halk otobüslerine, bebek arabalarının açık halde alınmaması sorunu büyüyor. Sosyal medya üzerinden örgütlenen anneler,15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’nda bebek arabaları ile ellerinde döviz ve pankartlar açıp basın açıklaması yaptı.
  Halk otobüslerine açık halde bebek arabası alınmaması, ebeveynleri sosyal medya üzerinden harekete geçirdi. Facebook üzerinden örgütlenen anneler 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’na bebek arabaları ile geldi.  Anneler ellerinde olayı protesto eden sözlerin yazılı olduğu döviz pankartları açarak, uygulamaya konan bu yasağın uygun olmadığını savundu.                                           “ÜSTÜN YETENEKLERE SAHİP ANNELER ARANIYOR”   Meydanda konu ile ilgili tüm anneler adına açıklama  yapan Raziye Aktürk,   “Manisa’da bir süredir özel halk otobüslerinde zalimce bir karar uygulanıyor. Bebek arabası açık halde halk otobüslerine binmek yasak. Bu karara göre; otobüse bebek arabasıyla binecek olan anne üstün yeteneklere sahip olmalı. Aynı anda hem bebeği tutmalı hem bebeğin çantasını hem de bebek arabasını kapatıp üçünü birden otobüse taşımalı. Bütün bunlar en az üç kol gerektiriyor.  Buradan tüm yetkililere sesleniyoruz; “Bizleri karşı karşıya getiren bu uygulamalara bir an önce son verin” dedi. Bebek arabaları ile eyleme katılan anneler, açıklamanın ardından sessizce dağıldı.    
Manisa’da Halk otobüslerine, bebek arabalarının açık halde alınmaması sorunu büyüyor. Sosyal medya üzerinden örgütlenen anneler,15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’nda bebek arabaları ile ellerinde döviz ve pankartlar açıp basın açıklaması yaptı.
 
Halk otobüslerine açık halde bebek arabası alınmaması, ebeveynleri sosyal medya üzerinden harekete geçirdi. Facebook üzerinden örgütlenen anneler 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’na bebek arabaları ile geldi.  Anneler ellerinde olayı protesto eden sözlerin yazılı olduğu döviz pankartları açarak, uygulamaya konan bu yasağın uygun olmadığını savundu.


                                       
 
“ÜSTÜN YETENEKLERE SAHİP ANNELER ARANIYOR”
  Meydanda konu ile ilgili tüm anneler adına açıklama  yapan Raziye Aktürk,   “Manisa’da bir süredir özel halk otobüslerinde zalimce bir karar uygulanıyor. Bebek arabası açık halde halk otobüslerine binmek yasak. Bu karara göre; otobüse bebek arabasıyla binecek olan anne üstün yeteneklere sahip olmalı. Aynı anda hem bebeği tutmalı hem bebeğin çantasını hem de bebek arabasını kapatıp üçünü birden otobüse taşımalı. Bütün bunlar en az üç kol gerektiriyor. 
Buradan tüm yetkililere sesleniyoruz; “Bizleri karşı karşıya getiren bu uygulamalara bir an önce son verin” dedi. Bebek arabaları ile eyleme katılan anneler, açıklamanın ardından sessizce dağıldı.
 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.