ARABA ŞARKÜTERİYE GİRDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2018 - 10:56, Güncelleme: 04.01.2018 - 10:56
 

ARABA ŞARKÜTERİYE GİRDİ

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında sivil polis otosuyla çarpışan otomobil kontrolden çıkarak şarküteri dükkanına girdi.
Akçakmak Yolu üzerinde seyir halinde olan İsmail Aslan yönetimindeki 45 TR 007 plakalı otomobil, Türkmen Yolu köşesinde geldiğinde 45 ZB 8832 plakalı sivil polis otosu ile çapıştı. Çarpmanın etkisi ile İsmail Aslan (24) yönetimindeki otomobil kontrolden çıkarak Taner Şaşmaz'a ait şarküteri dükkanına camekandan girdi. Talihsiz kazada yaralanan olmazken işyerine ve dükkanda maddi hasar oluştu. Kazayla ilgili emniyet güçleri soruşturma başlattı.
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında sivil polis otosuyla çarpışan otomobil kontrolden çıkarak şarküteri dükkanına girdi.

Akçakmak Yolu üzerinde seyir halinde olan İsmail Aslan yönetimindeki 45 TR 007 plakalı otomobil, Türkmen Yolu köşesinde geldiğinde 45 ZB 8832 plakalı sivil polis otosu ile çapıştı. Çarpmanın etkisi ile İsmail Aslan (24) yönetimindeki otomobil kontrolden çıkarak Taner Şaşmaz'a ait şarküteri dükkanına camekandan girdi. Talihsiz kazada yaralanan olmazken işyerine ve dükkanda maddi hasar oluştu.
Kazayla ilgili emniyet güçleri soruşturma başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.