ASFALT ÇALIŞMALARINDA SIRA MORİS ŞİNASİ'DE

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2018 - 10:31, Güncelleme: 09.05.2018 - 10:31
 

ASFALT ÇALIŞMALARINDA SIRA MORİS ŞİNASİ'DE

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Moris Şinasi Kavşağında asfalt çalışmasına başladı.
Deforme olmuş yollardan kurtulmak ve çevre dostu Elektrikli otobüslerin sağlıklı çalışabilmesi adına Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde başlatılan asfalt çalışması Moris Şinasi Kavşağında devam ediyor. YSE Kavşağının bitirilmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Moris Şinasi Kavşağındaki asfalt, bordür çalışmalarına başladı. Vatandaşımızdan Anlayış Bekliyoruz Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir,  Çalışmaların Manisalı vatandaşların kötü yollardan kurtulması adına yapıldığını belirtti. Çevre dostu elektrikli otobüslerin sağlıklı çalışabilmesi için de bu çalışmaların yapıldığını belirten Demir, Moris Şinasi Kavşağındaki çalışmaların hafta sonu tamamlanacağını dile getirdi.  
Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Moris Şinasi Kavşağında asfalt çalışmasına başladı.
Deforme olmuş yollardan kurtulmak ve çevre dostu Elektrikli otobüslerin sağlıklı çalışabilmesi adına Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde başlatılan asfalt çalışması Moris Şinasi Kavşağında devam ediyor. YSE Kavşağının bitirilmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Moris Şinasi Kavşağındaki asfalt, bordür çalışmalarına başladı.

Vatandaşımızdan Anlayış Bekliyoruz
Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir,  Çalışmaların Manisalı vatandaşların kötü yollardan kurtulması adına yapıldığını belirtti. Çevre dostu elektrikli otobüslerin sağlıklı çalışabilmesi için de bu çalışmaların yapıldığını belirten Demir, Moris Şinasi Kavşağındaki çalışmaların hafta sonu tamamlanacağını dile getirdi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.