“ATLANTİS 4 Life” İç Dekorasyonunu Kelebek Mutfak Ve Ofis Home’a Emanet Etti

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2021 - 12:09, Güncelleme: 22.04.2021 - 12:09
 

“ATLANTİS 4 Life” İç Dekorasyonunu Kelebek Mutfak Ve Ofis Home’a Emanet Etti

Hayatları boyunca 5 yıldızlı konfor arayanların ev alırken tercih ettiği, Manisa’nın en büyük müteahhitlik firmalarından bir tanesi olan Atlantis Grup, Güzelyurt Mahallesi’nde inşa etmeye başladığı 70 dairelik “Atlantis 4 Life” projesi için yine Erdinç Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Kelebek Mutfak ve Ofis Home İç Dekorasyon Mağazası’nı tercih etti. BADİKANLI; “EVLERİMİZİ GÜVENEREK TESLİM EDİYORUZ” Erdinç Yumrukaya ile bir araya gelerek eylül ayında teslim etmeyi planladıkları evlerin mutfakları ve sabit mobilyalarının anlaşmalarını imzalayan Atlantis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Celil Badikanlı ve Cemal Badikanlı; “Yıllardır Erdinç bey ile çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Kendilerine projelerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.” YUMRUKAYA; “ÖRNEK DAİRENİN MUTLAKA GÖRÜLMESİ LAZIM” Hazırladığımız örnek dairenin aileler tarafından beğenilmesi bizi çok mutlu etti diyen Yumrukaya; “Barınmak için değil, yaşamak için bakış açısıyla Manisamıza çok yakışacak bir proje hayata geçiyor. Atlantis Grup ile çalışmaktan biz de çok mutluyuz. Bu projede ev sahibi olacak ailelerimize şimdiden sağlıklı, mutlu günler diliyorum.”

Hayatları boyunca 5 yıldızlı konfor arayanların ev alırken tercih ettiği, Manisa’nın en büyük müteahhitlik firmalarından bir tanesi olan Atlantis Grup, Güzelyurt Mahallesi’nde inşa etmeye başladığı 70 dairelik “Atlantis 4 Life” projesi için yine Erdinç Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Kelebek Mutfak ve Ofis Home İç Dekorasyon Mağazası’nı tercih etti.

BADİKANLI; “EVLERİMİZİ GÜVENEREK TESLİM EDİYORUZ”

Erdinç Yumrukaya ile bir araya gelerek eylül ayında teslim etmeyi planladıkları evlerin mutfakları ve sabit mobilyalarının anlaşmalarını imzalayan Atlantis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Celil Badikanlı ve Cemal Badikanlı; “Yıllardır Erdinç bey ile çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Kendilerine projelerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.”

YUMRUKAYA; “ÖRNEK DAİRENİN MUTLAKA GÖRÜLMESİ LAZIM”

Hazırladığımız örnek dairenin aileler tarafından beğenilmesi bizi çok mutlu etti diyen Yumrukaya; “Barınmak için değil, yaşamak için bakış açısıyla Manisamıza çok yakışacak bir proje hayata geçiyor. Atlantis Grup ile çalışmaktan biz de çok mutluyuz. Bu projede ev sahibi olacak ailelerimize şimdiden sağlıklı, mutlu günler diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Hüseyin yilmaz
(25.04.2021 22:00 - #3506)
Atlantis grup yaparsa güzel yapar bilinçli kadrosuyla kolay grlsin
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.