Atlantis Grup Ve Ofis Home Yeni Bir Projede Daha El Sıkıştı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.06.2021 - 09:49, Güncelleme: 02.06.2021 - 09:49
 

Atlantis Grup Ve Ofis Home Yeni Bir Projede Daha El Sıkıştı

Manisa’nın en büyük müteahhitlik firmalarından bir tanesi olan Atlantis Grup, Güzelyurt Mahallesi’nde inşa etmeye başladığı 70 dairelik “Atlantis 4 Life” projesinin mutfakları için Kelebek Mutfak ile yaptığı anlaşma sonrasında yine Erdinç Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Ofis Home İç Dekorasyon Mağazası’na evlerinin iç dekorasyonunu emanet etti. BADİKANLI; “DAİRELERİMİZİ OFİSHOME KALİTESİ İLE DONATIYORUZ” Erdinç Yumrukaya ile bir araya gelerek yeni bir anlaşma daha yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Atlantis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Celil Badikanlı ve Cemal Badikanlı; “Dairelerimizi hem Kelebek Mutfak hem de Ofis Home kalitesi ile donatıyoruz. Çok önem verdiğimiz projemizde tercihimiz tabii ki işini bizim kadar önemseyen bir firma ile çalışmak. Herkese hayırlı olsun.” dedi. YUMRUKAYA; “AİLERİMİZE KALİTELİ YAŞAM ALANI SUNUYORUZ” “Atlantis 4 projesi bizim için de çok kıymetli bir proje, yaşam alanlarının iç dekorasyonunu hazırlarken ailelerimizin yıllar sonra markamızı anarken memnuniyetini dile getirmesi yaptığımız işin en büyük teşekkürü oluyor. İşbirliğimiz hayırlı olsun.”dedi

Manisa’nın en büyük müteahhitlik firmalarından bir tanesi olan Atlantis Grup, Güzelyurt Mahallesi’nde inşa etmeye başladığı 70 dairelik “Atlantis 4 Life” projesinin mutfakları için Kelebek Mutfak ile yaptığı anlaşma sonrasında yine Erdinç Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Ofis Home İç Dekorasyon Mağazası’na evlerinin iç dekorasyonunu emanet etti.

BADİKANLI; “DAİRELERİMİZİ OFİSHOME KALİTESİ İLE DONATIYORUZ”

Erdinç Yumrukaya ile bir araya gelerek yeni bir anlaşma daha yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Atlantis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Celil Badikanlı ve Cemal Badikanlı; “Dairelerimizi hem Kelebek Mutfak hem de Ofis Home kalitesi ile donatıyoruz. Çok önem verdiğimiz projemizde tercihimiz tabii ki işini bizim kadar önemseyen bir firma ile çalışmak. Herkese hayırlı olsun.” dedi.

YUMRUKAYA; “AİLERİMİZE KALİTELİ YAŞAM ALANI SUNUYORUZ”

“Atlantis 4 projesi bizim için de çok kıymetli bir proje, yaşam alanlarının iç dekorasyonunu hazırlarken ailelerimizin yıllar sonra markamızı anarken memnuniyetini dile getirmesi yaptığımız işin en büyük teşekkürü oluyor. İşbirliğimiz hayırlı olsun.”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.