AVRUPALI MİSAFİRLER 2. KEZ MANİSA’DA 

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2017 - 00:34, Güncelleme: 12.12.2017 - 00:34
 

AVRUPALI MİSAFİRLER 2. KEZ MANİSA’DA 

Avrupa Projeleri kapsamında geçtiğimiz Kasım ayında Hasan Türek Anadolu Lisesi ve İMKB Kız Meslek Lisesi proje önderliği sayesinde Manisa’ya gelen öğrenci ve öğretmenler; Peace Projesi için 2. Kez Manisa’da buluştu.
Erasmus + Plus kapsamında Peace Projesi ile Manisa; İtalya, Fransa, İsveç  ve Hollanda’dan gelen öğrenci ve öğretmenleri ağırladı. 5 gün boyunca süren programda barış temalı etkinlikler düzenlendi. “MANİSA’YI EN İYİ ŞEKİLDE TANITTIK” Manisa’da yaklaşık bir hafta boyunca süren etkinliklerde Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Müjde Ker Dinçer’de eğitim verdi. Prof. Dr. Dinçer’in kişisel gelişim alanında eğitim verdiği etkinliklerde; barış uçurtmaları uçurularak, çeşitli anketler yapıldı. Konu ile ilgili öğrencilerin yeterli düzeyde bilgilendirilmesi sağlandı. Avrupa Projeleri’nin Koordinatörleri Bahar ve Onur Tiryakioğlu projeyle ilgili olarak, “ Avrupa Projeleri kapsamında 5 gün boyunca ülkemizi ve Manisa’yı en iyi şekilde tanıttık. Proje aktivitelerini en iyi şekilde gerçekleştirerek; Avrupa’dan gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladık” bilgisini verdi.
Avrupa Projeleri kapsamında geçtiğimiz Kasım ayında Hasan Türek Anadolu Lisesi ve İMKB Kız Meslek Lisesi proje önderliği sayesinde Manisa’ya gelen öğrenci ve öğretmenler; Peace Projesi için 2. Kez Manisa’da buluştu.

Erasmus + Plus kapsamında Peace Projesi ile Manisa; İtalya, Fransa, İsveç  ve Hollanda’dan gelen öğrenci ve öğretmenleri ağırladı. 5 gün boyunca süren programda barış temalı etkinlikler düzenlendi.
“MANİSA’YI EN İYİ ŞEKİLDE TANITTIK”
Manisa’da yaklaşık bir hafta boyunca süren etkinliklerde Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Müjde Ker Dinçer’de eğitim verdi. Prof. Dr. Dinçer’in kişisel gelişim alanında eğitim verdiği etkinliklerde; barış uçurtmaları uçurularak, çeşitli anketler yapıldı. Konu ile ilgili öğrencilerin yeterli düzeyde bilgilendirilmesi sağlandı. Avrupa Projeleri’nin Koordinatörleri Bahar ve Onur Tiryakioğlu projeyle ilgili olarak, “ Avrupa Projeleri kapsamında 5 gün boyunca ülkemizi ve Manisa’yı en iyi şekilde tanıttık. Proje aktivitelerini en iyi şekilde gerçekleştirerek; Avrupa’dan gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladık” bilgisini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.