AYAKKABICILAR ODASI’NDA GENEL KURUL HEYECANI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2018 - 10:10, Güncelleme: 04.01.2018 - 10:10
 

AYAKKABICILAR ODASI’NDA GENEL KURUL HEYECANI

23 Ocak Salı günü Genel Kurul heyecanı yaşayacak olan Manisa Ayakkabıcılar Odası’nda başkan adayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Mevcut Başkanı Mehmet Narin’in yeniden aday olmayacağı seçimde, Ahmet Akçin’den sonra adaylığını açıklayan ikinci isim Bayram Tokgöz oldu.
Manisa Ayakkabıcılar Odası Genel Kurulu’nda Bayram Tokgöz ve Ahmet Akçin yarışacak. Uncubozköy’de bir kafede gerçekleşen basın toplantısında konuşan başkan adayı Bayram Tokgöz, Ayakkabıcılar Odası seçiminin oda üyelerine hayırlı olması temennisinde bulundu. Mevcut Başkan Mehmet Narin'den alacakları bayrağı en üst seviyelere çıkarmak ve Manisa ayakkabısını Türkiye ve dünya pazarında söz sahibi yapmak için yola çıktıklarını belirten Tokgöz,  Ayakkabı imalatında birleşmeyi, kooperatifleşmeyi sağlamak adına ilgili kurumlardan bilgi ve destek için görüşmeler yapacaklarını söyledi. Tokgöz  “Manisa Ayakkabı Fuarı ile ilgili Valilik, belediyeler, ilgili kurum ve kuruluşların desteğini de alarak katılımı arttırıp, reklamları en iyi şeklide yapıp ses getireceğiz. Türkiye'de ve dünyada marka olmuş firmaları fuarlarımıza davet edeceğiz. Kavaf esnafımız için belirli günlerde yapacağımız indirim etkinlikleriyle Manisa'nın önemli ve özel günlerinde sergiler kurup, kavaflarımızın ellerinde kalan fazlalık ürünleri buralarda çok hesaplı fiyatlarla satışlarını gerçekleştireceğiz. Katılımcı yönetim anlayışıyla her 6 ayda bir üyelerimizle istişare toplantıları yapıp öneri ve fikirlerini alıp ortak çalışma içinde olacağız” dedi.   "KURSLAR AÇACAĞIZ" Sayacı esnafın ilgili sorunları çok iyi bildiklerini ve en büyük sıkıntılarının eleman sıkıntısı olduğunu ifade eden Tokgöz, Valilik ve belediyelerle istişare edip kurslar açılması yönünde girişimlerde bulunacaklarını söyledi.  “Aynı zamanda sayacı arkadaşlarımızın birlik ve beraberliğini sağlayacak çalışmalar içinde olacağız” diyen Tokgöz, “Sayacıların dernek ve lokal çalışmalarında odamızın desteğini sınırsız vereceğiz. Sayacı arkadaşlarımızın ufkunu genişletmek açısından makineleşme, seri üretim gibi bilgiler almaları için büyük sayacı firmaları ile görüşeceğiz. Teknolojiyi en iyi şekilde kullanıp üyelerimize anında ulaşıp bilgilendireceğiz. Üyelerimize çıkartacağımız üye kartı ile görüştüğümüz büyük firmalardan indirimli alışveriş imkanı sağlayacağız” diye konuştu.    MEHMET NARİN; "MUTLUYUM GURURLUYUM" Bayram Tokgöz’ün ardından konuşan Mehmet Narin ise şunları söyledi: “ 16 yıl başkanlık görevi yaptım. Artık görevimi bu genel kurulda bırakıyorum.  Gönül rızası ve alnımızın hakkıyla çok değerli meslektaşlarıma uzun yıllar hizmet verdim.  Bundan mutluyum gururluyum.”     
23 Ocak Salı günü Genel Kurul heyecanı yaşayacak olan Manisa Ayakkabıcılar Odası’nda başkan adayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Mevcut Başkanı Mehmet Narin’in yeniden aday olmayacağı seçimde, Ahmet Akçin’den sonra adaylığını açıklayan ikinci isim Bayram Tokgöz oldu.
Manisa Ayakkabıcılar Odası Genel Kurulu’nda Bayram Tokgöz ve Ahmet Akçin yarışacak. Uncubozköy’de bir kafede gerçekleşen basın toplantısında konuşan başkan adayı Bayram Tokgöz, Ayakkabıcılar Odası seçiminin oda üyelerine hayırlı olması temennisinde bulundu. Mevcut Başkan Mehmet Narin'den alacakları bayrağı en üst seviyelere çıkarmak ve Manisa ayakkabısını Türkiye ve dünya pazarında söz sahibi yapmak için yola çıktıklarını belirten Tokgöz,  Ayakkabı imalatında birleşmeyi, kooperatifleşmeyi sağlamak adına ilgili kurumlardan bilgi ve destek için görüşmeler yapacaklarını söyledi. Tokgöz  “Manisa Ayakkabı Fuarı ile ilgili Valilik, belediyeler, ilgili kurum ve kuruluşların desteğini de alarak katılımı arttırıp, reklamları en iyi şeklide yapıp ses getireceğiz. Türkiye'de ve dünyada marka olmuş firmaları fuarlarımıza davet edeceğiz. Kavaf esnafımız için belirli günlerde yapacağımız indirim etkinlikleriyle Manisa'nın önemli ve özel günlerinde sergiler kurup, kavaflarımızın ellerinde kalan fazlalık ürünleri buralarda çok hesaplı fiyatlarla satışlarını gerçekleştireceğiz. Katılımcı yönetim anlayışıyla her 6 ayda bir üyelerimizle istişare toplantıları yapıp öneri ve fikirlerini alıp ortak çalışma içinde olacağız” dedi.
 
"KURSLAR AÇACAĞIZ"
Sayacı esnafın ilgili sorunları çok iyi bildiklerini ve en büyük sıkıntılarının eleman sıkıntısı olduğunu ifade eden Tokgöz, Valilik ve belediyelerle istişare edip kurslar açılması yönünde girişimlerde bulunacaklarını söyledi.  “Aynı zamanda sayacı arkadaşlarımızın birlik ve beraberliğini sağlayacak çalışmalar içinde olacağız” diyen Tokgöz, “Sayacıların dernek ve lokal çalışmalarında odamızın desteğini sınırsız vereceğiz. Sayacı arkadaşlarımızın ufkunu genişletmek açısından makineleşme, seri üretim gibi bilgiler almaları için büyük sayacı firmaları ile görüşeceğiz. Teknolojiyi en iyi şekilde kullanıp üyelerimize anında ulaşıp bilgilendireceğiz. Üyelerimize çıkartacağımız üye kartı ile görüştüğümüz büyük firmalardan indirimli alışveriş imkanı sağlayacağız” diye konuştu. 
 
MEHMET NARİN; "MUTLUYUM GURURLUYUM"
Bayram Tokgöz’ün ardından konuşan Mehmet Narin ise şunları söyledi: “ 16 yıl başkanlık görevi yaptım. Artık görevimi bu genel kurulda bırakıyorum.  Gönül rızası ve alnımızın hakkıyla çok değerli meslektaşlarıma uzun yıllar hizmet verdim.  Bundan mutluyum gururluyum.” 

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.