AYDIN’DAN MANİSA OSB ÇIKARTMASI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2018 - 14:01, Güncelleme: 04.07.2018 - 14:01
 

AYDIN’DAN MANİSA OSB ÇIKARTMASI

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger başkanlığındaki heyet, Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB)’da incelemelerde bulunmak üzere Manisa’ya geldi.
  Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger başkanlığındaki, Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken ve Aydın ASTİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş'tan oluşan heyet ilk olarak Vali Güvençer’i ziyaret etti. Daha sonra The Fortyfive Business Hotel’de yapılan toplantıda MOSB Başkanı Sait Türek, konuk heyete MOSB hakkında bilgi verdi. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer eşliğinde, Aydın Valisi Köşger başkanlığındaki heyet daha sonra Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MOSTEM)’e giderek incelemelerde bulundu. Burada MOSTEM Müdür Başyardımcısı Recep Çorum, okulu gezdirerek eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Sınıflarda, atölyelerde, yatakhanede, yemek salonu ve spor salonunda incelemede bulunan heyet bir süre spor salonunda antrenman yapan sporcuları izledi. Heyet üyeleri MOSTEM ve spor salonunu çok beğendiklerini ifade etiler.  ​
Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger başkanlığındaki heyet, Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB)’da incelemelerde bulunmak üzere Manisa’ya geldi.
  Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger başkanlığındaki, Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken ve Aydın ASTİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş'tan oluşan heyet ilk olarak Vali Güvençer’i ziyaret etti. Daha sonra The Fortyfive Business Hotel’de yapılan toplantıda MOSB Başkanı Sait Türek, konuk heyete MOSB hakkında bilgi verdi. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer eşliğinde, Aydın Valisi Köşger başkanlığındaki heyet daha sonra Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MOSTEM)’e giderek incelemelerde bulundu. Burada MOSTEM Müdür Başyardımcısı Recep Çorum, okulu gezdirerek eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Sınıflarda, atölyelerde, yatakhanede, yemek salonu ve spor salonunda incelemede bulunan heyet bir süre spor salonunda antrenman yapan sporcuları izledi. Heyet üyeleri MOSTEM ve spor salonunu çok beğendiklerini ifade etiler. 



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.