BABASINI SAVAŞTA KAYBETTİ ANNESİ İSE KAYIP

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2018 - 18:43, Güncelleme: 13.10.2018 - 18:43
 

BABASINI SAVAŞTA KAYBETTİ ANNESİ İSE KAYIP

13 yaşındaki Suriyeli Ahmet, Beyazfil önünde yalın ayak, bitkin bir şekilde bulundu. Çevredeki vatandaşlar hemen Ahmet'in yardımına koştu.
Babası Suriye'deki savaşta hayatını kaybetti, annesi ise kayıp. Türkiye'ye 3 yıl önce geldi. Mnaisa’nın Şehzadeler ilçesinde, Beyazfil'in önünde yalın ayak, aç, susuz ve bitkin bir şekilde otururken vatandaş tarafından fark edildi. İki genç birkaç poğaça ve meyve suyu alarak çaresiz çocuğa ikram etti. Durumu fark eden gazeteci Serkan Özcan arabasındaki bir çift ayakkabıyı hemen küçük çocuğa giydirdi. Vatandaşın ihbarı üzerine polis bu duruma müdahil oldu. Gözlerindeki umutsuzluk bir anda kaybolan Suriyeli Ahmet polisin ve çevredeki vatandaşların şefkatli davranışları karşısında duygulandı. Polis otosuna bindirilen Ahmet, Manisa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şubesine götürüldü. Polis abileri burada Ahmet'in karnını doyurduktan sonra onun çeşitli ihtiyaçlarını karşıladılar. Ahmet daha sonra amcasının yaşadığı Turgutlu'ya götürüldü.
13 yaşındaki Suriyeli Ahmet, Beyazfil önünde yalın ayak, bitkin bir şekilde bulundu. Çevredeki vatandaşlar hemen Ahmet'in yardımına koştu.
Babası Suriye'deki savaşta hayatını kaybetti, annesi ise kayıp. Türkiye'ye 3 yıl önce geldi. Mnaisa’nın Şehzadeler ilçesinde, Beyazfil'in önünde yalın ayak, aç, susuz ve bitkin bir şekilde otururken vatandaş tarafından fark edildi.
İki genç birkaç poğaça ve meyve suyu alarak çaresiz çocuğa ikram etti. Durumu fark eden gazeteci Serkan Özcan arabasındaki bir çift ayakkabıyı hemen küçük çocuğa giydirdi.
Vatandaşın ihbarı üzerine polis bu duruma müdahil oldu. Gözlerindeki umutsuzluk bir anda kaybolan Suriyeli Ahmet polisin ve çevredeki vatandaşların şefkatli davranışları karşısında duygulandı.
Polis otosuna bindirilen Ahmet, Manisa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şubesine götürüldü. Polis abileri burada Ahmet'in karnını doyurduktan sonra onun çeşitli ihtiyaçlarını karşıladılar.
Ahmet daha sonra amcasının yaşadığı Turgutlu'ya götürüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.