Basın Camiasının Pınar Ablası Uğurlandı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2016 - 15:27, Güncelleme: 27.10.2016 - 15:27
 

Basın Camiasının Pınar Ablası Uğurlandı

Uzun yıllar ETV'de görev yapan ve aylar önce MASKI Genel Müdürlüğü Basın Danışmanı olarak görevlendirilen Pınar Ekmen, son yolculuğuna uğurlandı.
Yüzlerce Manisalı Pınar Ekmen’i son yolculuğuna uğurladı. Hatuniye Cami bahçesini hınca hınç dolduran sevenleri, Ekmen'i dualar eşliğinde andı. Üzeri karanfillerle doldurulan tabutun üstüne bir de beyaz duvak konuldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Ekmen’in tabutunun başında dakikalarca dua ettiler. İlkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından, Manisa basınının Pınar Ablası Asri Kırtık Mezarlığına defnedildi. ​
Uzun yıllar ETV'de görev yapan ve aylar önce MASKI Genel Müdürlüğü Basın Danışmanı olarak görevlendirilen Pınar Ekmen, son yolculuğuna uğurlandı.
Yüzlerce Manisalı Pınar Ekmen’i son yolculuğuna uğurladı. Hatuniye Cami bahçesini hınca hınç dolduran sevenleri, Ekmen'i dualar eşliğinde andı. Üzeri karanfillerle doldurulan tabutun üstüne bir de beyaz duvak konuldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Ekmen’in tabutunun başında dakikalarca dua ettiler. İlkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından, Manisa basınının Pınar Ablası Asri Kırtık Mezarlığına defnedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.