Başkan Bilgin'den kadınlara yılbaşı hediyesi

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2021 - 16:29, Güncelleme: 30.12.2021 - 16:29
 

Başkan Bilgin'den kadınlara yılbaşı hediyesi

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, eşi Zehra Bilgin ile birlikte Şatırlar, Aydınlar, Hatıplar, Sarısığırlı, Çaltepe ve Sarıçam mahallesini ziyaret ederek kadınlara sofra bezi hediye etti.
Kadınların yeni yılını kutlayan Başkan Bilgin, "Sofralarınıza bereket gelsin" diyerek kadınlara sofra bezi hediye etti.    Başkan Bilgin, burada yaptığı açıklamada Saruhanlı Belediyesi olarak başarılı bir yılı geride bıraktıklarını ifade ederek, yılın son günlerinde mahalleleri ziyaret ettiklerini belirterek şunları kaydetti:    "Bizler yeni yılda ilçemiz adına koyduğumuz hedefleri gerçekleştirebilmenin, halkımıza daha fazla hizmet, sosyal ve ekonomik imkan sunabilmenin gayreti içerisinde olacağız. Saruhanlımızın kalkınması için azim ve kararlılıkla çalışacağız. Yeni yılın tüm dünyaya ve ülkemize, barış dostluk ve kardeşlik getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımıza sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.”     Başkan Bilgin'in programında Belediye Meclis Üyesi Hasan Aydır, Kültür Sanat ve Sosyal İşler Birimi Sorumlusu Aysun Helvacıoğlu, Üzüm Otel Sorumlusu Emrullah Sönme, Mahalle muhtarları ve diğer görevliler de hazır bulundu.
Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, eşi Zehra Bilgin ile birlikte Şatırlar, Aydınlar, Hatıplar, Sarısığırlı, Çaltepe ve Sarıçam mahallesini ziyaret ederek kadınlara sofra bezi hediye etti.

Kadınların yeni yılını kutlayan Başkan Bilgin, "Sofralarınıza bereket gelsin" diyerek kadınlara sofra bezi hediye etti. 

  Başkan Bilgin, burada yaptığı açıklamada Saruhanlı Belediyesi olarak başarılı bir yılı geride bıraktıklarını ifade ederek, yılın son günlerinde mahalleleri ziyaret ettiklerini belirterek şunları kaydetti: 

  "Bizler yeni yılda ilçemiz adına koyduğumuz hedefleri gerçekleştirebilmenin, halkımıza daha fazla hizmet, sosyal ve ekonomik imkan sunabilmenin gayreti içerisinde olacağız. Saruhanlımızın kalkınması için azim ve kararlılıkla çalışacağız. Yeni yılın tüm dünyaya ve ülkemize, barış dostluk ve kardeşlik getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımıza sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.”  

  Başkan Bilgin'in programında Belediye Meclis Üyesi Hasan Aydır, Kültür Sanat ve Sosyal İşler Birimi Sorumlusu Aysun Helvacıoğlu, Üzüm Otel Sorumlusu Emrullah Sönme, Mahalle muhtarları ve diğer görevliler de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.