BAŞKAN ÇELİK DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2020 - 16:58, Güncelleme: 30.03.2020 - 16:58
 

BAŞKAN ÇELİK DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, koronavirüs salgınının ülkemizde de görüldüğünün açıklanması ile birlikte Şehzadelerde başlattıkları dezenfekte çalışmalarını yerinde inceledi. İlgili birimlerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Çelik “Biz vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için sahadayız. Onlardan isteğimiz zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamaları “ şeklinde konuştu.
Sağlık Bakanlığı’nın tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün ülkemizde de görüldüğünü açıklaması ile birlikte Şehzadeler Belediyesi, seferberlik ilan etti. İlçenin her bir köşesinde hummalı bir dezenfekte çalışması başlatılırken; çalışmalar kapsamında, vatandaşların yoğun olarak kullandığı kamu kurum ve kuruluşları, meydan, kaldırım ve sevgi yolları, mahalle ve sokaklar ile buradaki parklar, ilçe genelindeki oyun ve spor grupları dezenfektanlar ile temizlendi. Belediye ekiplerinin yoğun bir şekilde sürdürdüğü çalışmaları Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de yerinde inceledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda dezenfekte çalışması yapan ekipleri ziyaret eden Başkan Çelik, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. “SEFERBERLİK İLAN ETTİK” Şehzadelerde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çelik “Virüs salgınının başladığı ilk günden itibaren adeta bir seferberlik ilan ettik. Tüm birimlerimiz ve ekiplerimizle teyakkuz halindeyiz.” dedi. Başkan Çelik sözlerini şöyle sürdürdü; “Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı kamu kurum ve kuruluşlarını düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Bununla birlikte sürekli dezenfekte ettiğimiz çöp konteynerlerimizde daha yoğun bir çalışma yapıyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı yollar, meydanlar, kaldırım ve sevgi yolları ekiplerimiz tarafından hem deterjanlar hem de dezenfektanlar ile temizleniyor. Yine vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları parklarda buralardaki oyun ve spor gruplarında bu çalışmalarımızı yapıyoruz. Bununla da yetinmeyip 67 mahallemizde cadde ve sokakları araçlarımız ile yıkıyoruz.” VATANDAŞLARA EVDE KAL ÇAĞRISI Vatandaşlara da çağrıda bulunan Başkan Çelik “Virüsün yayılmasını sosyal izolasyonu sağlayarak en etkili şekilde durdurabiliriz. Vatandaşlarımızdan evlerinde kalmalarını istiyoruz. Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmazlarsa virüsün yayılma zincirini kırabiliriz. Biz vatandaşlarımızın huzuru ve sağlığı için sahadayız. Onlar lütfen evlerinde kalsınlar. Evde kal Şehzadeler ve hayat eve sığar diyoruz.” şeklinde konuştu.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, koronavirüs salgınının ülkemizde de görüldüğünün açıklanması ile birlikte Şehzadelerde başlattıkları dezenfekte çalışmalarını yerinde inceledi. İlgili birimlerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Çelik “Biz vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için sahadayız. Onlardan isteğimiz zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamaları “ şeklinde konuştu.

Sağlık Bakanlığı’nın tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün ülkemizde de görüldüğünü açıklaması ile birlikte Şehzadeler Belediyesi, seferberlik ilan etti. İlçenin her bir köşesinde hummalı bir dezenfekte çalışması başlatılırken; çalışmalar kapsamında, vatandaşların yoğun olarak kullandığı kamu kurum ve kuruluşları, meydan, kaldırım ve sevgi yolları, mahalle ve sokaklar ile buradaki parklar, ilçe genelindeki oyun ve spor grupları dezenfektanlar ile temizlendi. Belediye ekiplerinin yoğun bir şekilde sürdürdüğü çalışmaları Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de yerinde inceledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda dezenfekte çalışması yapan ekipleri ziyaret eden Başkan Çelik, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“SEFERBERLİK İLAN ETTİK”

Şehzadelerde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çelik “Virüs salgınının başladığı ilk günden itibaren adeta bir seferberlik ilan ettik. Tüm birimlerimiz ve ekiplerimizle teyakkuz halindeyiz.” dedi. Başkan Çelik sözlerini şöyle sürdürdü; “Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı kamu kurum ve kuruluşlarını düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Bununla birlikte sürekli dezenfekte ettiğimiz çöp konteynerlerimizde daha yoğun bir çalışma yapıyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı yollar, meydanlar, kaldırım ve sevgi yolları ekiplerimiz tarafından hem deterjanlar hem de dezenfektanlar ile temizleniyor. Yine vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları parklarda buralardaki oyun ve spor gruplarında bu çalışmalarımızı yapıyoruz. Bununla da yetinmeyip 67 mahallemizde cadde ve sokakları araçlarımız ile yıkıyoruz.”

VATANDAŞLARA EVDE KAL ÇAĞRISI

Vatandaşlara da çağrıda bulunan Başkan Çelik “Virüsün yayılmasını sosyal izolasyonu sağlayarak en etkili şekilde durdurabiliriz. Vatandaşlarımızdan evlerinde kalmalarını istiyoruz. Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmazlarsa virüsün yayılma zincirini kırabiliriz. Biz vatandaşlarımızın huzuru ve sağlığı için sahadayız. Onlar lütfen evlerinde kalsınlar. Evde kal Şehzadeler ve hayat eve sığar diyoruz.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.