BAŞKAN ÇELİK MESOB YÖNETİMİNİ AĞIRLADI: “ESNAFIMIZA BİR TELEFON KADAR YAKINIZ”

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2022 - 17:36, Güncelleme: 13.05.2022 - 17:36
 

BAŞKAN ÇELİK MESOB YÖNETİMİNİ AĞIRLADI: “ESNAFIMIZA BİR TELEFON KADAR YAKINIZ”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz hafta yapılan kongre ile güven tazeleyen Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter ve yönetimini, belediyede misafir etti.
MESOB Başkanı Hasan Geriter ve yönetimine yeni dönem için üstün başarılar dileyen Başkan Çelik “Biz esnaf dostu bir belediyeyiz. Esnaf ve sanatkarımızı önemsiyoruz. Her zaman esnaf ve sanatkarımızın bir telefon kadar yakın olduk. Pandemi döneminde yasalar ve imkanlar ölçüsünde esnafımıza destek olduk. Bundan sonra da aynı anlayışla hizmetlerimizi sürdüreceğiz.” dedi. “ESNAFIMIZI PANDEMİ DÖNEMİNDE DE YALNIZ BIRAKMADIK” Özellikle pandemi döneminde yasalar ve imkanlar ölçüsünde esnaf ve sanatkarlara destek olduklarını söyleyen Başkan Çelik “Faaliyetlerine ara verilen işletmelere destek olabilmek, yaraları sarabilmek için de çaba ve gayret sarf ettik. 2020 yılında işgaliye ücretlerinde yüzde 50 indirim, 2021 yılında da sıfır işgaliye ücreti alarak ciddi bir gelirden feragat ederek de bir nebze olsun katkıda bulunmanın kararını almıştık.” dedi. “GÖNÜL BİRLİĞİMİZ SÖZDE DEĞİL ÖZDEDİR” MESOB Başkanı Hasan Geriter ise 8 Mayıs’ta Anneler Gününde kongre yaptıklarını, teşkilatların yeniden görevi şahsına ve ekibine verdiklerini hatırlatarak şöyle konuştu; “Ben destek veren ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Genel kurulumuza birçok misafirimizin dışında özellikle belediye başkanlarımızdan Ömer başkanımıza bizzat katılmasından dolayı kendisine şükranlarımı sunuyorum. Bugünkü ilk ziyaretimiz kendisinedir. Bu demektir ki; gönül birliğimiz sözde değil özdedir. Ben genel kurulumuza şahsen katılmasının ötesinde pandemi süreci ve bundan önceki dönemde birlikte ve beraber çalışmamız nedeniyle teşekkür ediyorum. Biz bundan büyük keyif aldık, mutlu olduk. Bu süre zarfında birçok talep ve sorunumuzda esnafımızın menfaatine birlikte çalıştık. Bu birlikteliğimizin bu dönemde de aynı şekilde geçeceğine inanıyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olması dileğiyle şükranlarımı sunuyorum.”
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz hafta yapılan kongre ile güven tazeleyen Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter ve yönetimini, belediyede misafir etti.

MESOB Başkanı Hasan Geriter ve yönetimine yeni dönem için üstün başarılar dileyen Başkan Çelik “Biz esnaf dostu bir belediyeyiz. Esnaf ve sanatkarımızı önemsiyoruz. Her zaman esnaf ve sanatkarımızın bir telefon kadar yakın olduk. Pandemi döneminde yasalar ve imkanlar ölçüsünde esnafımıza destek olduk. Bundan sonra da aynı anlayışla hizmetlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

ESNAFIMIZI PANDEMİ DÖNEMİNDE DE YALNIZ BIRAKMADIK”

Özellikle pandemi döneminde yasalar ve imkanlar ölçüsünde esnaf ve sanatkarlara destek olduklarını söyleyen Başkan Çelik “Faaliyetlerine ara verilen işletmelere destek olabilmek, yaraları sarabilmek için de çaba ve gayret sarf ettik. 2020 yılında işgaliye ücretlerinde yüzde 50 indirim, 2021 yılında da sıfır işgaliye ücreti alarak ciddi bir gelirden feragat ederek de bir nebze olsun katkıda bulunmanın kararını almıştık.” dedi.

GÖNÜL BİRLİĞİMİZ SÖZDE DEĞİL ÖZDEDİR”

MESOB Başkanı Hasan Geriter ise 8 Mayıs’ta Anneler Gününde kongre yaptıklarını, teşkilatların yeniden görevi şahsına ve ekibine verdiklerini hatırlatarak şöyle konuştu; “Ben destek veren ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Genel kurulumuza birçok misafirimizin dışında özellikle belediye başkanlarımızdan Ömer başkanımıza bizzat katılmasından dolayı kendisine şükranlarımı sunuyorum. Bugünkü ilk ziyaretimiz kendisinedir. Bu demektir ki; gönül birliğimiz sözde değil özdedir. Ben genel kurulumuza şahsen katılmasının ötesinde pandemi süreci ve bundan önceki dönemde birlikte ve beraber çalışmamız nedeniyle teşekkür ediyorum. Biz bundan büyük keyif aldık, mutlu olduk. Bu süre zarfında birçok talep ve sorunumuzda esnafımızın menfaatine birlikte çalıştık. Bu birlikteliğimizin bu dönemde de aynı şekilde geçeceğine inanıyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olması dileğiyle şükranlarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.