Başkan Çelik Sancaklıbozköy Projesini Yerinde İnceledi

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2021 - 14:24, Güncelleme: 12.07.2021 - 14:24
 

Başkan Çelik Sancaklıbozköy Projesini Yerinde İnceledi

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sancaklıbozköy Mahallesi’nde yapımı devam eden Çok Amaçlı Salon, Açık Düğün Salonu, Büfe ve Çevre Düzenlemesi Projesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Çelik “Tamamlandığında Sancaklıbozköy Mahallemize, Şehzadelerimize inşallah çok güzel bir tesisi kazandırmış olacağız.” dedi.
Hafta sonu yapımı devam eden Sancaklıbozköy Çok Amaçlı Salon, Açık Düğün Salonu, Büfe ve Çevre Düzenlemesi Projesi’nin inşaatında incelemelerde bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yüklenici firma yetkililerinden sürece ilişkin bilgi aldı. Başkan Çelik’e ziyareti sırasında Başkan Yardımcıları Atilla Efendioğlu, Mehmet Kavas, Haşim Yener Bilir, Ahmet Songüler ile Sancaklıbozköy Mahalle Muhtarı Kadir Dalgın da eşlik etti. İncelemelerinin ardından bir açıklama yapan Başkan Çelik, inşaatın takvimine uygun ilerlediğini kaydederek “2 milyon 112 bin TL’ye mal olacak projemiz 12 bin 210 metrekarelik bir alanda yapılıyor. Tamamlandığında Sancaklıbozköy Mahallemize, Şehzadelerimize inşallah çok güzel bir tesisi kazandırmış olacağız.” dedi. PROJEDE NELER VAR? Kapalı Düğün Salonu: Engelli erişimine uygun giriş terasları ile birlikte 800 m2 inşaat alanına sahip bir bina. Asma kat ile birlikte 2 katlı olan bina düğün salonu, gelin odası, çok amaçlı oda ve tuvalet mekanlarından oluşan modern bir tesistir. Açık Düğün Salonu: Çevre düzeni ile birlikte yaklaşık 1460 m2 lik alana ve gece aydınlatmasına sahip 1000 kişilik yazlık düğün alanı tesisidir. Büfe: 30 m2 lik çatısı , 15 m2 lik kapalı alanı bulunan sıcak içecekler ile soğuk meşrubatların servislerinin yapılabileceği tost vb. atıştırmalıkların hazırlanabileceği düzeneğe sahip bir yapıdır. Etrafı beton kilit parke ile çevrili, oturma alanlarının yer aldığı modern mimari ve malzemeler ile hazırlanmış tesistir. Piknik Alanları: Halkın dinlenme , eğlenme aktiviteleri için tasarlanmış mangal kullanımına da uygun betonarme kaideler ile yeşil alana dokuya zarar vermeyecek şekilde paylaştırılmış dikilecek yeni ağaçların gölgesinde yer alan açık hava tesisidir. Yürüyüş Alanları: Yaklaşık 1740 m2 beton parke kullanılarak oluşturulan açık hava tesisidir. Otopark Alanı: Yaklaşık 3750 m2’lik alan misafirler için otopark alanı olarak düşünülmüştür.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sancaklıbozköy Mahallesi’nde yapımı devam eden Çok Amaçlı Salon, Açık Düğün Salonu, Büfe ve Çevre Düzenlemesi Projesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Çelik “Tamamlandığında Sancaklıbozköy Mahallemize, Şehzadelerimize inşallah çok güzel bir tesisi kazandırmış olacağız.” dedi.

Hafta sonu yapımı devam eden Sancaklıbozköy Çok Amaçlı Salon, Açık Düğün Salonu, Büfe ve Çevre Düzenlemesi Projesi’nin inşaatında incelemelerde bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yüklenici firma yetkililerinden sürece ilişkin bilgi aldı. Başkan Çelik’e ziyareti sırasında Başkan Yardımcıları Atilla Efendioğlu, Mehmet Kavas, Haşim Yener Bilir, Ahmet Songüler ile Sancaklıbozköy Mahalle Muhtarı Kadir Dalgın da eşlik etti. İncelemelerinin ardından bir açıklama yapan Başkan Çelik, inşaatın takvimine uygun ilerlediğini kaydederek “2 milyon 112 bin TL’ye mal olacak projemiz 12 bin 210 metrekarelik bir alanda yapılıyor. Tamamlandığında Sancaklıbozköy Mahallemize, Şehzadelerimize inşallah çok güzel bir tesisi kazandırmış olacağız.” dedi.

PROJEDE NELER VAR?

Kapalı Düğün Salonu: Engelli erişimine uygun giriş terasları ile birlikte 800 m2 inşaat alanına sahip bir bina. Asma kat ile birlikte 2 katlı olan bina düğün salonu, gelin odası, çok amaçlı oda ve tuvalet mekanlarından oluşan modern bir tesistir.

Açık Düğün Salonu: Çevre düzeni ile birlikte yaklaşık 1460 m2 lik alana ve gece aydınlatmasına sahip 1000 kişilik yazlık düğün alanı tesisidir.

Büfe: 30 m2 lik çatısı , 15 m2 lik kapalı alanı bulunan sıcak içecekler ile soğuk meşrubatların servislerinin yapılabileceği tost vb. atıştırmalıkların hazırlanabileceği düzeneğe sahip bir yapıdır. Etrafı beton kilit parke ile çevrili, oturma alanlarının yer aldığı modern mimari ve malzemeler ile hazırlanmış tesistir.

Piknik Alanları: Halkın dinlenme , eğlenme aktiviteleri için tasarlanmış mangal kullanımına da uygun betonarme kaideler ile yeşil alana dokuya zarar vermeyecek şekilde paylaştırılmış dikilecek yeni ağaçların gölgesinde yer alan açık hava tesisidir.

Yürüyüş Alanları: Yaklaşık 1740 m2 beton parke kullanılarak oluşturulan açık hava tesisidir.

Otopark Alanı: Yaklaşık 3750 m2’lik alan misafirler için otopark alanı olarak düşünülmüştür.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.