Başkan Çerçi Türkiye’de ilk 10’da

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2020 - 16:00, Güncelleme: 21.12.2020 - 16:00
 

Başkan Çerçi Türkiye’de ilk 10’da

Bir araştırma şirketince, Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlarının seçildiği ankette, yine ilk onda yer alan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, aynı zamanda Ege Bölgesi’nin en başarılı AK Partili belediye başkanı oldu.
ORC Araştırma Şirketi, 30 büyükşehir ve 51 ilde en başarılı belediye başkanları anketi yaptı. Araştırma, 01-19 Aralık 2020 tarihleri arasında toplam 42 bin 510 kişi ile yüz yüze ve bilgisayar destekli telefon görüşmesiyle gerçekleştirilirken; çalışmada 50 bin nüfusun altındaki belediyeler değerlendirme dışı bırakıldı. Araştırmada en başarılı büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları belirlendi. En başarılı büyükşehir belediye başkanı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, il belediye başkanı Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, en başarılı büyükşehir ilçe başkanları sıralamasında ise Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken başı çekti. BAŞKAN ÇERÇİ EGE’NİN EN BAŞARILI AK PARTİLİ BAŞKANI OLDU Farklı projeleri ile Türkiye’ye örnek olan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Çerçi, Türkiye’nin en başarılı belediye başkanları sıralamasında yüzde 56.8 başarı oranıyla 10. sırada yer aldı. Dr. Mehmet Çerçi, aynı zamanda Ege Bölgesi’nin en başarılı AK Partili belediye başkanı oldu.
Bir araştırma şirketince, Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlarının seçildiği ankette, yine ilk onda yer alan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, aynı zamanda Ege Bölgesi’nin en başarılı AK Partili belediye başkanı oldu.

ORC Araştırma Şirketi, 30 büyükşehir ve 51 ilde en başarılı belediye başkanları anketi yaptı. Araştırma, 01-19 Aralık 2020 tarihleri arasında toplam 42 bin 510 kişi ile yüz yüze ve bilgisayar destekli telefon görüşmesiyle gerçekleştirilirken; çalışmada 50 bin nüfusun altındaki belediyeler değerlendirme dışı bırakıldı. Araştırmada en başarılı büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları belirlendi. En başarılı büyükşehir belediye başkanı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, il belediye başkanı Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, en başarılı büyükşehir ilçe başkanları sıralamasında ise Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken başı çekti.

BAŞKAN ÇERÇİ EGE’NİN EN BAŞARILI AK PARTİLİ BAŞKANI OLDU

Farklı projeleri ile Türkiye’ye örnek olan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Çerçi, Türkiye’nin en başarılı belediye başkanları sıralamasında yüzde 56.8 başarı oranıyla 10. sırada yer aldı. Dr. Mehmet Çerçi, aynı zamanda Ege Bölgesi’nin en başarılı AK Partili belediye başkanı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.