Başkan Çerçi’den Kızılay’ın kampanyasına destek

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.07.2020 - 16:44, Güncelleme: 16.07.2020 - 16:44
 

Başkan Çerçi’den Kızılay’ın kampanyasına destek

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Türk Kızılayı’nın ‘Kurban bereketini yıl boyu yaşatıyorsan hilal olsun Türkiye’ sloganıyla başlattığı kurban bağış kampanyasına destek vererek, şahsi kurban vekaletini Türk Kızılayı’na verdi.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Türk Kızılayı Yunusemre Şube Başkanı Serdar Sevim ve yönetimini ağırladı. Ziyarette çalışmaları hakkında Başkan Çerçi’ye bilgi veren Serdar Sevim Türk Kızılayı’nın geleneksel hale getirdiği ve bu yıl ‘Kurban bereketini yıl boyu yaşatıyorsan hilal olsun Türkiye’ sloganıyla hayata geçirilen kurban bağış kampanyasına destek istedi. Şube Başkanı Sevim, “Geleneksel hale getirdiğimiz kurban bağış kampanyamız başladı. Bizler de başkanımızı ziyaret ederek kendisinden destek istedik. Sağ olsun bu yıl da şahsi kurban vekaletini kurumumuza bağışladı. Kendisine yaptığı yardımdan dolayı teşekkür ederiz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çerçi de hayırseverleri bağış kampanyasına destek vermeye çağırarak şunları söyledi: “Türk Kızılayı ülkemizin en büyük yardım kuruluşlarının başında geliyor. Mazlum ve mağdurun yanında olan kuruluşumuzun her yıl düzenlediği kurban bağış kampanyasına destek vermekten mutluluk duyuyorum. Şube başkanımıza ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor; görevlerinde başarılar diliyorum.”
Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Türk Kızılayı’nın ‘Kurban bereketini yıl boyu yaşatıyorsan hilal olsun Türkiye’ sloganıyla başlattığı kurban bağış kampanyasına destek vererek, şahsi kurban vekaletini Türk Kızılayı’na verdi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Türk Kızılayı Yunusemre Şube Başkanı Serdar Sevim ve yönetimini ağırladı. Ziyarette çalışmaları hakkında Başkan Çerçi’ye bilgi veren Serdar Sevim Türk Kızılayı’nın geleneksel hale getirdiği ve bu yıl ‘Kurban bereketini yıl boyu yaşatıyorsan hilal olsun Türkiye’ sloganıyla hayata geçirilen kurban bağış kampanyasına destek istedi. Şube Başkanı Sevim, “Geleneksel hale getirdiğimiz kurban bağış kampanyamız başladı. Bizler de başkanımızı ziyaret ederek kendisinden destek istedik. Sağ olsun bu yıl da şahsi kurban vekaletini kurumumuza bağışladı. Kendisine yaptığı yardımdan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çerçi de hayırseverleri bağış kampanyasına destek vermeye çağırarak şunları söyledi: “Türk Kızılayı ülkemizin en büyük yardım kuruluşlarının başında geliyor. Mazlum ve mağdurun yanında olan kuruluşumuzun her yıl düzenlediği kurban bağış kampanyasına destek vermekten mutluluk duyuyorum. Şube başkanımıza ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor; görevlerinde başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.