Başkan Çetin Akın Tam Kapanmada Aralıksız Süren Çalışmaları Etv’de Anlattı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2021 - 11:54, Güncelleme: 12.05.2021 - 11:54
 

Başkan Çetin Akın Tam Kapanmada Aralıksız Süren Çalışmaları Etv’de Anlattı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Ramazan ayı boyunca ve tam kapanma sürecinde ilçede gerçekleştirdikleri çalışmaları Etv ekranlarında anlattı.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Etv'de Belgin Koçak'ın hazırlayıp sunduğu Haber Özel programın konuğu oldu. Ramazan ayı boyunca ve tam kapanma sürecinde yaptığı tüm çalışmaları Etv ekranlarında anlatan Başkan Akın, başlattıkları yardım kampanyası ile ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olurken pandemi sürecinde zor duruma düşen esnafları da hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarının altını çizdi. Koronavirüs salgınında daha da artan işsizlik sorunuyla mücadele etmek amacıyla önemli bir projeyi de hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Akın, çiftçilere de yol müjdesi verdi. GÖNÜL SOFRARALARI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ Başkan Akın; "Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere erzak paketi ve iftar yemeği ulaştırmak amacıyla başlattığımız yardım kampanyasına destek her geçen gün büyüdü. Ramazan ayının ilk haftasında 700 adet erzak paketi ve 750 kişilik iftar yemeği ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. Bir kişilik iftar yemeğinin 20 TL, bir aile için erzak paketinin 110 TL olduğu kampanyada, 548 kişilik iftar yemeğine karşılık gelen 10 bin 960 TL bağış toplandı. 882 ailenin ihtiyacını karşılayacak 97 bin 020 TL tutarında erzak paketi yardımı ise hayırseverler tarafından bağışlandı. Hayırsever bir iş insanı tarafından 25 bin kilogram patates ile Turgutlulu önemli bir firmanın bağışladığı 75 bin kilogram unun da dağıtımı ayrıca gerçekleştirildi. Hayırsever vatandaşlarımızla gurur duyuyoruz" dedi. YEREL ESNAFA DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDU Başkan Akın, Turgutlu’da faaliyetlerini sürdüren esnaf odası başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdiğini de belirterek; toplantıda 17 gün uygulanacak tam kapanma süreci ile ilgili değerlendirmeler yapıldığını anlattı. Başkan Çetin Akın ve esnaf odası başkanları toplantı sonrasında alışverişlerin yerel esnaftan yapılması çağrısında da bulunduğunu dile getirdi. Başkan Çetin Akın, “Yerel esnafımızın bir nebze nefes almasına katkı sunalım" çağrısında bulundu. İŞ ARAYANLARA UMUT KAPISI OLDU "Turgutlu Belediyesi olarak istihdamı artırmak, iş arayan vatandaşlara iş bulmak adına yürüttüğümüz çalışmalarına bir yenisini daha ekledik" diye konuşan Başkan Akın; "Turgutlu Belediyesi Personel A.Ş Genel Müdürlüğü istihdamı artırmak, işsizliği önlemek ve iş piyasasında dengeyi sağlamak için Turgutlu Belediye Hizmet Binası içerisinde yer alan İŞKUR Hizmet Noktası aracığıyla iş arayan ve işveren arasında istihdam köprüsü oluşturarak iki bini aşkın kişiyi işe yerleştirdik" dedi. OVA YOLLARINDAKİ SORUN ÇÖZÜLÜYOR Programda yaptığı konuşmada son olarak bir de çiftçilere müjde veren Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın; “Seçim öncesi Turgutlulu vatandaşlarıma bir sözüm vardı. O sözümü yerine getirmek için harekete geçtik. Havaların müsaade etmesiyle ayın 18’inde asfalt çalışmalarımıza başlayacağız. Yaklaşık 250 bin metrekare ova yolunda asfaltlama çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Zaman içerisinde ise tüm ova yollarının sorununu çözeceğiz” dedi.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Ramazan ayı boyunca ve tam kapanma sürecinde ilçede gerçekleştirdikleri çalışmaları Etv ekranlarında anlattı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Etv'de Belgin Koçak'ın hazırlayıp sunduğu Haber Özel programın konuğu oldu. Ramazan ayı boyunca ve tam kapanma sürecinde yaptığı tüm çalışmaları Etv ekranlarında anlatan Başkan Akın, başlattıkları yardım kampanyası ile ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olurken pandemi sürecinde zor duruma düşen esnafları da hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarının altını çizdi. Koronavirüs salgınında daha da artan işsizlik sorunuyla mücadele etmek amacıyla önemli bir projeyi de hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Akın, çiftçilere de yol müjdesi verdi.

GÖNÜL SOFRARALARI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

Başkan Akın; "Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere erzak paketi ve iftar yemeği ulaştırmak amacıyla başlattığımız yardım kampanyasına destek her geçen gün büyüdü. Ramazan ayının ilk haftasında 700 adet erzak paketi ve 750 kişilik iftar yemeği ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. Bir kişilik iftar yemeğinin 20 TL, bir aile için erzak paketinin 110 TL olduğu kampanyada, 548 kişilik iftar yemeğine karşılık gelen 10 bin 960 TL bağış toplandı. 882 ailenin ihtiyacını karşılayacak 97 bin 020 TL tutarında erzak paketi yardımı ise hayırseverler tarafından bağışlandı. Hayırsever bir iş insanı tarafından 25 bin kilogram patates ile Turgutlulu önemli bir firmanın bağışladığı 75 bin kilogram unun da dağıtımı ayrıca gerçekleştirildi. Hayırsever vatandaşlarımızla gurur duyuyoruz" dedi.

YEREL ESNAFA DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDU

Başkan Akın, Turgutlu’da faaliyetlerini sürdüren esnaf odası başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdiğini de belirterek; toplantıda 17 gün uygulanacak tam kapanma süreci ile ilgili değerlendirmeler yapıldığını anlattı. Başkan Çetin Akın ve esnaf odası başkanları toplantı sonrasında alışverişlerin yerel esnaftan yapılması çağrısında da bulunduğunu dile getirdi. Başkan Çetin Akın, “Yerel esnafımızın bir nebze nefes almasına katkı sunalım" çağrısında bulundu.

İŞ ARAYANLARA UMUT KAPISI OLDU

"Turgutlu Belediyesi olarak istihdamı artırmak, iş arayan vatandaşlara iş bulmak adına yürüttüğümüz çalışmalarına bir yenisini daha ekledik" diye konuşan Başkan Akın; "Turgutlu Belediyesi Personel A.Ş Genel Müdürlüğü istihdamı artırmak, işsizliği önlemek ve iş piyasasında dengeyi sağlamak için Turgutlu Belediye Hizmet Binası içerisinde yer alan İŞKUR Hizmet Noktası aracığıyla iş arayan ve işveren arasında istihdam köprüsü oluşturarak iki bini aşkın kişiyi işe yerleştirdik" dedi.

OVA YOLLARINDAKİ SORUN ÇÖZÜLÜYOR

Programda yaptığı konuşmada son olarak bir de çiftçilere müjde veren Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın; “Seçim öncesi Turgutlulu vatandaşlarıma bir sözüm vardı. O sözümü yerine getirmek için harekete geçtik. Havaların müsaade etmesiyle ayın 18’inde asfalt çalışmalarımıza başlayacağız. Yaklaşık 250 bin metrekare ova yolunda asfaltlama çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Zaman içerisinde ise tüm ova yollarının sorununu çözeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.