Başkan Dutlulu, “Eski şehir stadyumu Akhisar halkına ait”

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2020 - 15:00, Güncelleme: 15.06.2020 - 15:00
 

Başkan Dutlulu, “Eski şehir stadyumu Akhisar halkına ait”

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Eski Şehir Stadyumu hakkında açıklamalarda bulundu.
Bakımları yıllarca Akhisar Belediyesi tarafından yapılan Eski Stadyum alanı hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Besim Dutlulu, alanın ranta açılmasına karşı olduklarının altını çizerek, bölgeye AVM ya da rezidans gibi rant sağlayacak projeler dışında yapılacak olan tüm projelere destek vereceklerini ifade etti. Başkan Dutlulu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Uzun yıllardır rutin bakımları hariç çivi çakılmamış eski stadyum alanına bizim gündeme getirmemiz ile yeni projelerin hazırlanmaya başlandığı haberini sevinerek aldık. Bu alanın, herhangi bir siyasi partiye veya şahsa değil, Akhisar halkına ait olduğunu her fırsatta dile getirdik ve getirmeye de devam edeceğiz. Bu alanın, ranta açılmasının doğru olmadığını, yeşil alan, meydan veya spor alanı olarak kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Küçük esnafımızı zor durumda bırakacak büyük alışveriş merkezleri (AVM) ya da rezidanslar hariç, alana yapılacak olan tüm projelerde belediye olarak her türlü desteği vereceğimizi şimdiden beyan ediyorum. Bu alan ile ilgili çalışma başlatan Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne şahsım, Akhisar Belediyesi ve Akhisar halkı adına teşekkür ediyorum. Geç de olsa Akhisar’a yakışan bir alanın ortaya çıkacağına inancım tamdır.” Bu güne kadar tüm bakım ve onarım çalışmaları Akhisar Belediyesi tarafından yapılan Akhisar Şehir Stadı (Eski Stad), 4 Haziran Perşembe günü itibariyle Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’na geçmişti.
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Eski Şehir Stadyumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Bakımları yıllarca Akhisar Belediyesi tarafından yapılan Eski Stadyum alanı hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Besim Dutlulu, alanın ranta açılmasına karşı olduklarının altını çizerek, bölgeye AVM ya da rezidans gibi rant sağlayacak projeler dışında yapılacak olan tüm projelere destek vereceklerini ifade etti.

Başkan Dutlulu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Uzun yıllardır rutin bakımları hariç çivi çakılmamış eski stadyum alanına bizim gündeme getirmemiz ile yeni projelerin hazırlanmaya başlandığı haberini sevinerek aldık. Bu alanın, herhangi bir siyasi partiye veya şahsa değil, Akhisar halkına ait olduğunu her fırsatta dile getirdik ve getirmeye de devam edeceğiz.

Bu alanın, ranta açılmasının doğru olmadığını, yeşil alan, meydan veya spor alanı olarak kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Küçük esnafımızı zor durumda bırakacak büyük alışveriş merkezleri (AVM) ya da rezidanslar hariç, alana yapılacak olan tüm projelerde belediye olarak her türlü desteği vereceğimizi şimdiden beyan ediyorum.

Bu alan ile ilgili çalışma başlatan Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne şahsım, Akhisar Belediyesi ve Akhisar halkı adına teşekkür ediyorum. Geç de olsa Akhisar’a yakışan bir alanın ortaya çıkacağına inancım tamdır.”

Bu güne kadar tüm bakım ve onarım çalışmaları Akhisar Belediyesi tarafından yapılan Akhisar Şehir Stadı (Eski Stad), 4 Haziran Perşembe günü itibariyle Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’na geçmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.