BAŞKAN ERGÜN DENGE GAZETESİNE KONUŞTU:   “MANİSALILAR RAHAT OLSUN”  

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2019 - 11:19, Güncelleme: 22.08.2019 - 11:19
 

BAŞKAN ERGÜN DENGE GAZETESİNE KONUŞTU:   “MANİSALILAR RAHAT OLSUN”  

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda görüşülen 56 gündem maddesi karara bağlandı. Başkan Ergün toplantı öncesi ETV & Manisa’da Denge Gazetesi mikrofonlarına özel demeç verdi.  
Toplantı öncesi ETV & Manisa’da Denge Gazetesi mikrofonlarına konuşan Başkan Ergün,  meclis toplantılarının Manisa adına verimli geçtiğini belirterek, “Bütün kararlar oy birliği ile geçecektir diye tahmin ediyorum . Gayet iyi bir uyum içerisinde güzel bir meclis çalışması yaşıyoruz. Bazı ufak tefek muhalefetler tabii ki olacaktır ama sonuçta uyumlu bir şekilde Manisa’ya hizmet noktasında herkes elini taşın altına koyarak genelde yüzde 98 kararlarımız oy birliği ile geçmektedir. O açıdan Manisalılar rahat olsun.” dedi. “SALI GÜNÜ MANİSA FK’DA  GÜZEL MESAJLAR VERİLECEK” Kısa süre önce şirketleşen Manisa Futbol Kulübü ile ilgili bilgi veren Başkan Ergün,  “Manisa FK artık şirketleşti ve Manisa’yı temsil etme noktasında.  Manisa FK’yı şehrimizin amatör takımdan süper amatör, bal ligi, üçüncü lig ve ikinci ligde mücadele eden bir takım noktasına getirdik.  İnşallah bundan sonraki amacımız çok daha iyi noktalara götürecek başarıları Manisa’ya yaşatmak. Önümüzdeki hafta Salı günü saat 20:00’da MANİSA FK’ nın  finansman tanıtım toplantısı var. Bu noktada önümüzdeki haftaya orada da güzel mesajlar verilecektir diye düşünüyorum” şeklinde konuştu. BAŞKAN ERGÜN’DEN KAVAKLIDERE VE YEŞİLYURT’A MÜJDE Başkan Ergün, yapılan Belediye Meclisi Toplantısı’nda Alaşehir Kavaklıdere ve Yeşilyurt Mahalle sakinlerinin beklediği müjdeyi verdi. Daha önce MASKİ tarafından alt yapı çalışmaları yapılan iki mahallede kilit parke taşı döşemesinin başlayacağının müjdesini veren Başkan Ergün,” Bahara kadar buradaki çalışmalarımızı inşallah bitiririz diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.  
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda görüşülen 56 gündem maddesi karara bağlandı. Başkan Ergün toplantı öncesi ETV & Manisa’da Denge Gazetesi mikrofonlarına özel demeç verdi.  

Toplantı öncesi ETV & Manisa’da Denge Gazetesi mikrofonlarına konuşan Başkan Ergün,  meclis toplantılarının Manisa adına verimli geçtiğini belirterek, “Bütün kararlar oy birliği ile geçecektir diye tahmin ediyorum . Gayet iyi bir uyum içerisinde güzel bir meclis çalışması yaşıyoruz. Bazı ufak tefek muhalefetler tabii ki olacaktır ama sonuçta uyumlu bir şekilde Manisa’ya hizmet noktasında herkes elini taşın altına koyarak genelde yüzde 98 kararlarımız oy birliği ile geçmektedir. O açıdan Manisalılar rahat olsun.” dedi.

“SALI GÜNÜ MANİSA FK’DA  GÜZEL MESAJLAR VERİLECEK”
Kısa süre önce şirketleşen Manisa Futbol Kulübü ile ilgili bilgi veren Başkan Ergün,  “Manisa FK artık şirketleşti ve Manisa’yı temsil etme noktasında.  Manisa FK’yı şehrimizin amatör takımdan süper amatör, bal ligi, üçüncü lig ve ikinci ligde mücadele eden bir takım noktasına getirdik.  İnşallah bundan sonraki amacımız çok daha iyi noktalara götürecek başarıları Manisa’ya yaşatmak. Önümüzdeki hafta Salı günü saat 20:00’da MANİSA FK’ nın  finansman tanıtım toplantısı var. Bu noktada önümüzdeki haftaya orada da güzel mesajlar verilecektir diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ERGÜN’DEN KAVAKLIDERE VE YEŞİLYURT’A MÜJDE
Başkan Ergün, yapılan Belediye Meclisi Toplantısı’nda Alaşehir Kavaklıdere ve Yeşilyurt Mahalle sakinlerinin beklediği müjdeyi verdi. Daha önce MASKİ tarafından alt yapı çalışmaları yapılan iki mahallede kilit parke taşı döşemesinin başlayacağının müjdesini veren Başkan Ergün,” Bahara kadar buradaki çalışmalarımızı inşallah bitiririz diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.