BAŞKAN ERGÜN'E ÇAĞRI YAPTILAR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2017 - 10:10, Güncelleme: 21.12.2017 - 10:10
 

BAŞKAN ERGÜN'E ÇAĞRI YAPTILAR

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanı M. Reşit Ürper ve yönetim kurulu üyelerinin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaretinde derneğin Sektör Kurulları Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Abdullah Tekin, Manisa’nın şehircilik anlamında gelişebilmesi için öncelikle imar planlarının yapılıp yürürlüğe girmesi gerektiğini belirtti.
  MÜSİAD Manisa Başkanı M. Reşit Ürper yönetimiyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Kuruluşundan itibaren Manisa’da kendi üyelerinin, sektörlerin, ticaretin ve tarımın gelişmesi için önemli gayret gösteren, organizasyonlar fuarlar düzenleyen, kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapan MÜSİAD Manisa Şubesinin Başkanı M. Reşit Ürper, “Manisa’nın gelişmesine katkı sağlayacak her projede Manisa Büyükşehir Belediyemizle çalışmaya hazırız” dedi. Başkan Cengiz Ergün de sivil toplum kuruluşlarını önemsediği belirterek ziyaretten dolayı Ürper ve yönetimine teşekkür etti.  Ziyaret esnasında, derneğin Sektör Kurulları Başkanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Abdullah Tekin Manisa’nın öncelikle şehircilik anlamında gelişmesinin sağlanabilmesi için bir an önce imar planlarının yapılıp yürürlüğe girmesi gerektiğini belirtti. Manisa’da imar planlarının hazırlanmasının gecikmesinden dolayı inşaat sektöründeki birçok Manisalı firmanın civar illere ve ilçelere gittiğini belirten Tekin, bu konuda ticari yönden de Manisa’nın kaybettiğini ifade etti.  Manisa’da inşaat sektörünün ticareti etkilediğini, konut kiralarının da normalin üzerinde olmasının sosyal hayatı etkilediğini de ifade eden Abdullah Tekin, bu sorunların çözümünün imar planlarının yapılmasından geçtiğinin altını çizdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de imar planları ile ilgili gerekli çalışmalara başladıklarını ve 2018 yılı içerisinde Manisa’nın imar planları ile ilgili çalışmaları tamamlamayı amaçladıklarını belirtti.  
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanı M. Reşit Ürper ve yönetim kurulu üyelerinin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaretinde derneğin Sektör Kurulları Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Abdullah Tekin, Manisa’nın şehircilik anlamında gelişebilmesi için öncelikle imar planlarının yapılıp yürürlüğe girmesi gerektiğini belirtti.
 
MÜSİAD Manisa Başkanı M. Reşit Ürper yönetimiyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Kuruluşundan itibaren Manisa’da kendi üyelerinin, sektörlerin, ticaretin ve tarımın gelişmesi için önemli gayret gösteren, organizasyonlar fuarlar düzenleyen, kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapan MÜSİAD Manisa Şubesinin Başkanı M. Reşit Ürper, “Manisa’nın gelişmesine katkı sağlayacak her projede Manisa Büyükşehir Belediyemizle çalışmaya hazırız” dedi. Başkan Cengiz Ergün de sivil toplum kuruluşlarını önemsediği belirterek ziyaretten dolayı Ürper ve yönetimine teşekkür etti. 
Ziyaret esnasında, derneğin Sektör Kurulları Başkanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Abdullah Tekin Manisa’nın öncelikle şehircilik anlamında gelişmesinin sağlanabilmesi için bir an önce imar planlarının yapılıp yürürlüğe girmesi gerektiğini belirtti. Manisa’da imar planlarının hazırlanmasının gecikmesinden dolayı inşaat sektöründeki birçok Manisalı firmanın civar illere ve ilçelere gittiğini belirten Tekin, bu konuda ticari yönden de Manisa’nın kaybettiğini ifade etti. 
Manisa’da inşaat sektörünün ticareti etkilediğini, konut kiralarının da normalin üzerinde olmasının sosyal hayatı etkilediğini de ifade eden Abdullah Tekin, bu sorunların çözümünün imar planlarının yapılmasından geçtiğinin altını çizdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de imar planları ile ilgili gerekli çalışmalara başladıklarını ve 2018 yılı içerisinde Manisa’nın imar planları ile ilgili çalışmaları tamamlamayı amaçladıklarını belirtti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.