Başkan Ergün En Başarılı Belediye Başkanları Arasında İlk 10’Da

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2021 - 17:58, Güncelleme: 07.09.2021 - 17:58
 

Başkan Ergün En Başarılı Belediye Başkanları Arasında İlk 10’Da

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sonar Araştırma tarafından yapılan ‘En başarılı belediye başkanları’ araştırmasında ilk 10’da yer aldı.
Sonar Araştırma, Türkiye'nin büyükşehir belediye başkanları ile büyükşehir olmayan illerin belediye başkanlarının, seçmenleri nezdindeki başarı oranlarını saptamak amacıyla bir çalışma yaptı. Ağustos- Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleşen çalışma kapsamında 19.000 kişinin görüşleri alındı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı bu ankette yüzde 46,8 oy oranı ile 10. sırada yer aldı. TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI Çalışmanın sonuçlarına göre ilk sırada %60,6 oy oranı ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ikinci sırada ise %55,7 ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yer aldı. Listenin üçüncü sırasında %54,2 ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, dördüncü sırada %53,6 ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu bulunuyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise listenin beşinci sırasında yer bulabildi. Listede 6’ncı sırada Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 7’nci sırada Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 8’inci sırada Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 9’uncu sırada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 10’uncu sırada Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yer aldı
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sonar Araştırma tarafından yapılan ‘En başarılı belediye başkanları’ araştırmasında ilk 10’da yer aldı.

Sonar Araştırma, Türkiye'nin büyükşehir belediye başkanları ile büyükşehir olmayan illerin belediye başkanlarının, seçmenleri nezdindeki başarı oranlarını saptamak amacıyla bir çalışma yaptı. Ağustos- Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleşen çalışma kapsamında 19.000 kişinin görüşleri alındı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı bu ankette yüzde 46,8 oy oranı ile 10. sırada yer aldı.
TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI
Çalışmanın sonuçlarına göre ilk sırada %60,6 oy oranı ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ikinci sırada ise %55,7 ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yer aldı. Listenin üçüncü sırasında %54,2 ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, dördüncü sırada %53,6 ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu bulunuyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise listenin beşinci sırasında yer bulabildi. Listede 6’ncı sırada Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 7’nci sırada Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 8’inci sırada Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 9’uncu sırada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 10’uncu sırada Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yer aldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.