Başkan Ergün, Erdinç Yumrukaya’yı Ağırladı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2021 - 16:38, Güncelleme: 23.06.2021 - 16:38
 

Başkan Ergün, Erdinç Yumrukaya’yı Ağırladı

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün misafiri oldu. Erdinç Şirketler Grubu’nun 46. kuruluş yıldönümünde şehir dışında olduğu için Yumrukaya’yı telefonla arayarak tebrik eden Başkan Ergün, bir araya geldiği Yumrukaya’ya 2 yıllık çalışma sonucu ortaya çıkan ve Manisa’nın hikayesini anlatan “Milli Mücadele Döneminde Manisa” adlı eseri hediye etti.
MASKİ İkiz Kuleler’de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün misafiri olan Erdinç Yumrukaya; “Biz Manisa’nın çocuğuyuz. Manisa’da büyüdük; inşallah gözlerimizi Manisa’da yumacağız. Ben onun babasında o benim annemin cenazesinde aynı acıyı paylaşarak kol kola orada ayrılmışızdır. Dostluğumuz bu kadar derindir. Bugün de Erdinç Şirketler Grubu’nun 46. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle birlikte kahvelerimizi içtik. “ “ETV EKRANLARINDA BULUŞACAĞIZ” Tüm dünyayı saran koronavirüs pandemisinden dolayı en son 2018 yılında ETV ekranlarında Manisalıların karşısına çıktıklarını belirten Yumrukaya; “ En son yaptığımız program Türkiye geneline yansıyarak çok sohbet hatti önemli bir noktaya gelmiş, ulusalda yer almıştı. Yaptığınız açıklamalar birlik ve beraberlik vurgusunu güçlendirmiş ve çoğu şeye yön vermişti. Vatandaşlarımızın küçük bir ricasını size iletmek isterim ki; Manisalılar sizi daha çok görmek istiyorlar. İnşallah en kısa sürede yeniden ETV ekranlarında olacağız.” dedi. “CENGİZ BAŞKAN YİNE İLKE İMZA ATMIŞ” Cengiz Başkanımız görev süresi boyunca Manisa’ya çok büyük eserler kazandırdı ama çocuklarımıza şehrimizin geçmişte yaşadığı mücadeleyi anlatabileceğimiz bir çalışma yoktu diyerek sözlerine başlayan Yumrukaya; “Milli mücadele sürecimizi çocuklarımıza unutturmamamız gerekiyor. Şehrimize kattığınız hizmetlerin yanında bu eser ile de yine bir ilke imza attığınızı düşünüyorum.”dedi. BAŞKAN ERGÜN 46 YILI GERİDE BIRAKAN YUMRUKAYA’YI TEBRİK ETTİ Başta şahsınız olmak üzere tüm Erdinç Şirketler Grubu bünyesinde hizmet veren markaların bundan sonraki süreçte çok daha güzel hizmetlere imza atmasını diliyorum diyerek sözlerine başlayan Ergün; “Yıllardır Manisa’nın yükünü taşıyan, sorunlarına çare olmaya çalışan bir arkadaşımız olarak sizi ve hizmetlerinizi tebrik ediyorum. MAGİAD’ın kuruluşundan bu yana bir dostluğumuz var ve halen daha süre geliyor. Bizler de bugün bu makamları icra etmeye çalışıyoruz ve vatandaşımızın güvenine layık olmaya çalışıyoruz. Aşı süreci ile vaka sayılarının azalması ile bizler de kamu kurumları ve milletvekillerimiz olmak üzere kabul sürecimizi başlattık, vatandaşımız ile iç içe olarak hizmetlerimizi aralıksız sunmaya devam edeceğiz. Yeniden kısa sürede ETV ekranda sizinle özel bir program yapacağız. Bu özel ve güzel buluşma için ben de teşekkür ederim.”-
Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün misafiri oldu. Erdinç Şirketler Grubu’nun 46. kuruluş yıldönümünde şehir dışında olduğu için Yumrukaya’yı telefonla arayarak tebrik eden Başkan Ergün, bir araya geldiği Yumrukaya’ya 2 yıllık çalışma sonucu ortaya çıkan ve Manisa’nın hikayesini anlatan “Milli Mücadele Döneminde Manisa” adlı eseri hediye etti.

MASKİ İkiz Kuleler’de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün misafiri olan Erdinç Yumrukaya; “Biz Manisa’nın çocuğuyuz. Manisa’da büyüdük; inşallah gözlerimizi Manisa’da yumacağız. Ben onun babasında o benim annemin cenazesinde aynı acıyı paylaşarak kol kola orada ayrılmışızdır. Dostluğumuz bu kadar derindir. Bugün de Erdinç Şirketler Grubu’nun 46. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle birlikte kahvelerimizi içtik. “

ETV EKRANLARINDA BULUŞACAĞIZ”

Tüm dünyayı saran koronavirüs pandemisinden dolayı en son 2018 yılında ETV ekranlarında Manisalıların karşısına çıktıklarını belirten Yumrukaya; “ En son yaptığımız program Türkiye geneline yansıyarak çok sohbet hatti önemli bir noktaya gelmiş, ulusalda yer almıştı. Yaptığınız açıklamalar birlik ve beraberlik vurgusunu güçlendirmiş ve çoğu şeye yön vermişti. Vatandaşlarımızın küçük bir ricasını size iletmek isterim ki; Manisalılar sizi daha çok görmek istiyorlar. İnşallah en kısa sürede yeniden ETV ekranlarında olacağız.” dedi.

CENGİZ BAŞKAN YİNE İLKE İMZA ATMIŞ”

Cengiz Başkanımız görev süresi boyunca Manisa’ya çok büyük eserler kazandırdı ama çocuklarımıza şehrimizin geçmişte yaşadığı mücadeleyi anlatabileceğimiz bir çalışma yoktu diyerek sözlerine başlayan Yumrukaya; “Milli mücadele sürecimizi çocuklarımıza unutturmamamız gerekiyor. Şehrimize kattığınız hizmetlerin yanında bu eser ile de yine bir ilke imza attığınızı düşünüyorum.”dedi.

BAŞKAN ERGÜN 46 YILI GERİDE BIRAKAN YUMRUKAYA’YI TEBRİK ETTİ

Başta şahsınız olmak üzere tüm Erdinç Şirketler Grubu bünyesinde hizmet veren markaların bundan sonraki süreçte çok daha güzel hizmetlere imza atmasını diliyorum diyerek sözlerine başlayan Ergün; “Yıllardır Manisa’nın yükünü taşıyan, sorunlarına çare olmaya çalışan bir arkadaşımız olarak sizi ve hizmetlerinizi tebrik ediyorum. MAGİAD’ın kuruluşundan bu yana bir dostluğumuz var ve halen daha süre geliyor. Bizler de bugün bu makamları icra etmeye çalışıyoruz ve vatandaşımızın güvenine layık olmaya çalışıyoruz. Aşı süreci ile vaka sayılarının azalması ile bizler de kamu kurumları ve milletvekillerimiz olmak üzere kabul sürecimizi başlattık, vatandaşımız ile iç içe olarak hizmetlerimizi aralıksız sunmaya devam edeceğiz. Yeniden kısa sürede ETV ekranda sizinle özel bir program yapacağız. Bu özel ve güzel buluşma için ben de teşekkür ederim.”-

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.