BAŞKAN ERGÜN, İFTARDA MANİSA PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2018 - 08:58, Güncelleme: 14.06.2018 - 08:58
 

BAŞKAN ERGÜN, İFTARDA MANİSA PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ev sahipliğinde düzenlenen iftar programı, Manisa protokolü, meclis üyeleri, oda başkanları, siyasiler, işadamları ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.
Geniş katılımla gerçekleşen iftar yemeğinin ardından, davetlilere hitaben bir konuşma yapan Başkan Ergün, ortak paydalarının Manisa olduğunu ve ayrım yapmadan tüm ilçelere en güzel hizmetleri ulaştırmak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Ergün, “Önemli projelerimizin birçoğunu tamamladık. Birçok projemiz de hızla devam ediyor. Manisa’mızın gelecek 15-20 yılının planlanmış olması için var gücümüzle hizmet ediyoruz” dedi. 19 MİLYON 855 BİN 643 METREKARE ASFALTLAMA YAPILDI Manisa’nın merkezinde ciddi bir asfalt çalışması başlattıklarını belirten Ergün, sorumluluk alanlarında bulunan yollarda 19 milyon 855 bin 643 metrekare asfaltlama yaptıklarına da dikkat çekti. MANİSA PRIME YÜKSELİYOR Manisa’nın ihtiyacı olan ve şehre katma bir değer sağlayacak projeleri önemsediklerini de vurgulayan Başkan Ergün, yapımı devam eden dev yatırımlar hakkında bilgi verdi. Ergün, “Manisamız merkezinde, Saruhan Otel yanındaki dev projemiz Manisa Prime Otel, AVM ve İş Merkezleri projemiz artık yükselmeye başladı. Aynı şekilde Eski Garaj Yeni Proje adlı Yeni Hizmet Binası Kültür ve Yaşam Merkezi projemizde de çalışmalar sürüyor. Her ne kadar bu projemizi yalnızca belediye binası yapıyormuşuz gibi bir kara propaganda yapmaya çalışsalar da, bunun böyle olmadığını İnşallah tamamlandığında herkes görecek” dedi. KAVŞAK PROJELERİ BİR BİR HAYATA GEÇİYOR İl genelinde ihtiyaç duyulan yollarda kavşak projelerini de bir bir hayata geçirdiklerini belirten Başkan Ergün, “Geçtiğimiz Cuma günü Turgutlu’da yapımını başlattığımız ve Türkiye’nin en uzun battı-çıktı kavşaklarından bir tanesi olan D96 yolundaki kavşak projemizin 1. etabını hayırlısıyla hizmete açtık. Alaşehir, Ahmetli ve Salihli kavşaklarımızda da bu çalışmalarımız hızla devam ediyor” diye konuştu. Gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak adına çevreci yatırımlarımıza da ağırlık verdiklerini vurgulayan Başkan Ergün, “Bu noktada aldığımız ödüllerle yaptığımız yatırımlarla öncü bir belediye olduğumuzu söylesem, herhalde abartmış olmam.” dedi. İftar yemeğine katılan tüm konuklara teşekkür eden Başkan Ergün, Manisalıların bayramını kutladı ​
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ev sahipliğinde düzenlenen iftar programı, Manisa protokolü, meclis üyeleri, oda başkanları, siyasiler, işadamları ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.
Geniş katılımla gerçekleşen iftar yemeğinin ardından, davetlilere hitaben bir konuşma yapan Başkan Ergün, ortak paydalarının Manisa olduğunu ve ayrım yapmadan tüm ilçelere en güzel hizmetleri ulaştırmak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Ergün, “Önemli projelerimizin birçoğunu tamamladık. Birçok projemiz de hızla devam ediyor. Manisa’mızın gelecek 15-20 yılının planlanmış olması için var gücümüzle hizmet ediyoruz” dedi.



19 MİLYON 855 BİN 643 METREKARE ASFALTLAMA YAPILDI
Manisa’nın merkezinde ciddi bir asfalt çalışması başlattıklarını belirten Ergün, sorumluluk alanlarında bulunan yollarda 19 milyon 855 bin 643 metrekare asfaltlama yaptıklarına da dikkat çekti.



MANİSA PRIME YÜKSELİYOR
Manisa’nın ihtiyacı olan ve şehre katma bir değer sağlayacak projeleri önemsediklerini de vurgulayan Başkan Ergün, yapımı devam eden dev yatırımlar hakkında bilgi verdi. Ergün, “Manisamız merkezinde, Saruhan Otel yanındaki dev projemiz Manisa Prime Otel, AVM ve İş Merkezleri projemiz artık yükselmeye başladı. Aynı şekilde Eski Garaj Yeni Proje adlı Yeni Hizmet Binası Kültür ve Yaşam Merkezi projemizde de çalışmalar sürüyor. Her ne kadar bu projemizi yalnızca belediye binası yapıyormuşuz gibi bir kara propaganda yapmaya çalışsalar da, bunun böyle olmadığını İnşallah tamamlandığında herkes görecek” dedi.



KAVŞAK PROJELERİ BİR BİR HAYATA GEÇİYOR
İl genelinde ihtiyaç duyulan yollarda kavşak projelerini de bir bir hayata geçirdiklerini belirten Başkan Ergün, “Geçtiğimiz Cuma günü Turgutlu’da yapımını başlattığımız ve Türkiye’nin en uzun battı-çıktı kavşaklarından bir tanesi olan D96 yolundaki kavşak projemizin 1. etabını hayırlısıyla hizmete açtık. Alaşehir, Ahmetli ve Salihli kavşaklarımızda da bu çalışmalarımız hızla devam ediyor” diye konuştu. Gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak adına çevreci yatırımlarımıza da ağırlık verdiklerini vurgulayan Başkan Ergün, “Bu noktada aldığımız ödüllerle yaptığımız yatırımlarla öncü bir belediye olduğumuzu söylesem, herhalde abartmış olmam.” dedi. İftar yemeğine katılan tüm konuklara teşekkür eden Başkan Ergün, Manisalıların bayramını kutladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.