BAŞKAN ERGÜN VAHŞİ CİNAYETE SESSİZ KALMADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.08.2019 - 17:01, Güncelleme: 23.08.2019 - 17:01
 

BAŞKAN ERGÜN VAHŞİ CİNAYETE SESSİZ KALMADI

Kırıkkale’de, Emine Bulut’un eski eşi tarafından 10 yaşındaki kızının önünde vahşice katledilişinin ardından sosyal medyada, kadına yönelik şiddete karşı yaptırımların ağırlaştırılması için çağrılar yükseliyor. 
Manisa Büyükşehir Belediye başkanı Cengiz Ergün’de kan donduran cinayete sessiz kalmadı, sosyal medya hesaplarından sitem etti. 38 yaşındaki Emine Bulut, Kırıkkale'deki bir lokantada, 4 yıl önce boşandığı eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Emine Bulut'un (38), hastanede ölmeden önce olay yerinde çekilen son görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Görüntüde Emine Bulut, "Ben ölmek istemiyorum" derken, yanında bulunan 10 yaşındaki kızı F.B.B.'nin "Anne lütfen ölme" diyerek ağladığı görüldü.  Gözleri önünde annesi bıçaklanan 10 yaşındaki bir çocuğun "anne lütfen ölme" feryadı videoyu izleyenlerin yüreklerini parçaladı. Emine Bulut’un eski eşi tarafından vahşice katledilişinin ardından sosyal medyada, kadına yönelik şiddete karşı yaptırımların ağırlaştırılması için çağrılar yükseliyor. Manisa Büyükşehir Belediye başkanı Cengiz Ergün’de kan donduran cinayete sessiz kalmadı. Emine Bulut'un ölümüyle ilgili sosyal medya hesaplarından sitem dolu paylaşım yayınladı. ESKİ EŞİ TARAFINDAN BIÇAKLANDI   Fedai Baran, 4 yıl önce boşandığı eski eşi Emine Bulut ve kızı F.B.B. ile kafede buluştu. Eski karısıyla tartışma yaşayan Fedai Baran, yanındaki bıçakla Bulut'u kızının gözü önünde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Olay yerinde sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen Bulut, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. “BİR BAŞKA EMİNE ÖLMESİN” Vahşi cinayet görüntüleri ardından sosyal medya hesaplarından olaya tepki gösteren Ergün: "Bir cümle insanın yüreğini ne kadar acıtabilirse, o kadar 'acıttı 10 yaşındaki evladımızın "Anne lütfen ölme" feryadı. Bu yara da, acı da hepimizin. İnsanlık için çalışalım bir başka Emine ölmesin.#eminebulut" ifadelerini kullandı.      
Kırıkkale’de, Emine Bulut’un eski eşi tarafından 10 yaşındaki kızının önünde vahşice katledilişinin ardından sosyal medyada, kadına yönelik şiddete karşı yaptırımların ağırlaştırılması için çağrılar yükseliyor. 
Manisa Büyükşehir Belediye başkanı Cengiz Ergün’de kan donduran cinayete sessiz kalmadı, sosyal medya hesaplarından sitem etti.
38 yaşındaki Emine Bulut, Kırıkkale'deki bir lokantada, 4 yıl önce boşandığı eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Emine Bulut'un (38), hastanede ölmeden önce olay yerinde çekilen son görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Görüntüde Emine Bulut, "Ben ölmek istemiyorum" derken, yanında bulunan 10 yaşındaki kızı F.B.B.'nin "Anne lütfen ölme" diyerek ağladığı görüldü.  Gözleri önünde annesi bıçaklanan 10 yaşındaki bir çocuğun "anne lütfen ölme" feryadı videoyu izleyenlerin yüreklerini parçaladı. Emine Bulut’un eski eşi tarafından vahşice katledilişinin ardından sosyal medyada, kadına yönelik şiddete karşı yaptırımların ağırlaştırılması için çağrılar yükseliyor. Manisa Büyükşehir Belediye başkanı Cengiz Ergün’de kan donduran cinayete sessiz kalmadı. Emine Bulut'un ölümüyle ilgili sosyal medya hesaplarından sitem dolu paylaşım yayınladı.

ESKİ EŞİ TARAFINDAN BIÇAKLANDI
 

Fedai Baran, 4 yıl önce boşandığı eski eşi Emine Bulut ve kızı F.B.B. ile kafede buluştu. Eski karısıyla tartışma yaşayan Fedai Baran, yanındaki bıçakla Bulut'u kızının gözü önünde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Olay yerinde sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen Bulut, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

“BİR BAŞKA EMİNE ÖLMESİN”

Vahşi cinayet görüntüleri ardından sosyal medya hesaplarından olaya tepki gösteren Ergün: "Bir cümle insanın yüreğini ne kadar acıtabilirse, o kadar 'acıttı 10 yaşındaki evladımızın "Anne lütfen ölme" feryadı. Bu yara da, acı da hepimizin. İnsanlık için çalışalım bir başka Emine ölmesin.#eminebulut" ifadelerini kullandı.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.