BAŞKAN ÖMER GERİTER EGE’Yİ MANİSA’DA TOPLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2017 - 12:37, Güncelleme: 19.02.2017 - 12:37
 

BAŞKAN ÖMER GERİTER EGE’Yİ MANİSA’DA TOPLADI

Ege Bölgesi'ndeki iş adamları Manisa Genç İş Adamları (MAGİAD) öncülüğünde bir araya geldi. MAGİAD Dernek binasında bir araya gelen iş adamlar fikir alışverişinde bulundu.
Ege Genç İş Adamları yönetim kurulu üyesi ve MAGİAD Başkanı Ömer Geriter, federasyon yönetim kurulu üyesi olan İzmir, Akhisar, Balıkesir, Nazilli ve Bandırma illerinden gelen başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi. MAGİAD hizmet binasındaki toplantıya MAGİAD yönetim kurulu üyeleri de tam kadro katıldı. "GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRİYORUZ" Ege Genç İşadamları Federasyonu Başkanı Temel Aycan Şen başkanlığında gerçekleşen toplantıda Manisa ve Ege’deki konular gündeme geldi. Basına kapalı olarak yapılan toplantı sonrası yaptığı açıklama ile Manisa’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Ege Genç İşadamları Federasyonu Başkanı Temel Aycan Şen:“Sevgili kardeşim Ömer Geriter ile Ege Bölgesi'nde beraber görev yaparken Manisa’da başkanlığa seçilmiş olması bizleri son derece memnun etti. Bugün hem kendisini kutlamak, başarılar dilemek, hem de Ege Genç İşadamları Federasyonu toplantımızı gerçekleştirmek için Manisa’dayız. Güçlerimizi birleştirdiğimizde çok daha başarılı olacağımızı biliyoruz” şeklinde konuştu. "ORTAK GİRİŞİMLERDE BULUNACAĞIZ" Ev sahipliği görevini yapan Başkan Ömer Geriter şu açıklamaları kaydetti:“Bir süredir beraber görev yaptığımız arkadaşlarımızın Manisa’mıza teşrif etmiş olmasından kaynaklanan mutluluğu yaşıyoruz. Daha önce MAGİAD Başkan Vekili sıfatıyla bulunduğum Ege Genç İşadamları Federasyonundaki görevine bugün MAGİAD Başkanı sıfatıyla devam ediyorum. Misafirlerimize Manisa’mızı tanıtma fırsatımız oldu, ayrıca toplantıda Manisa başta olmak üzere tüm bölgede genç işadamlarımıza rehber olabilecek ne gibi girişimlerde bulunabiliriz konusunu tartıştık. Bundan sonraki süreçte tüm üyelerimizin bir biriyle tanışıp karşılıklı iş potansiyellerini ortaya çıkaracağı birliktelikleri gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz.”
Ege Bölgesi'ndeki iş adamları Manisa Genç İş Adamları (MAGİAD) öncülüğünde bir araya geldi. MAGİAD Dernek binasında bir araya gelen iş adamlar fikir alışverişinde bulundu.
Ege Genç İş Adamları yönetim kurulu üyesi ve MAGİAD Başkanı Ömer Geriter, federasyon yönetim kurulu üyesi olan İzmir, Akhisar, Balıkesir, Nazilli ve Bandırma illerinden gelen başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi.

MAGİAD hizmet binasındaki toplantıya MAGİAD yönetim kurulu üyeleri de tam kadro katıldı.

"GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRİYORUZ"

Ege Genç İşadamları Federasyonu Başkanı Temel Aycan Şen başkanlığında gerçekleşen toplantıda Manisa ve Ege’deki konular gündeme geldi. Basına kapalı olarak yapılan toplantı sonrası yaptığı açıklama ile Manisa’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Ege Genç İşadamları Federasyonu Başkanı Temel Aycan Şen:“Sevgili kardeşim Ömer Geriter ile Ege Bölgesi'nde beraber görev yaparken Manisa’da başkanlığa seçilmiş olması bizleri son derece memnun etti. Bugün hem kendisini kutlamak, başarılar dilemek, hem de Ege Genç İşadamları Federasyonu toplantımızı gerçekleştirmek için Manisa’dayız. Güçlerimizi birleştirdiğimizde çok daha başarılı olacağımızı biliyoruz” şeklinde konuştu.

"ORTAK GİRİŞİMLERDE BULUNACAĞIZ"

Ev sahipliği görevini yapan Başkan Ömer Geriter şu açıklamaları kaydetti:“Bir süredir beraber görev yaptığımız arkadaşlarımızın Manisa’mıza teşrif etmiş olmasından kaynaklanan mutluluğu yaşıyoruz. Daha önce MAGİAD Başkan Vekili sıfatıyla bulunduğum Ege Genç İşadamları Federasyonundaki görevine bugün MAGİAD Başkanı sıfatıyla devam ediyorum. Misafirlerimize Manisa’mızı tanıtma fırsatımız oldu, ayrıca toplantıda Manisa başta olmak üzere tüm bölgede genç işadamlarımıza rehber olabilecek ne gibi girişimlerde bulunabiliriz konusunu tartıştık. Bundan sonraki süreçte tüm üyelerimizin bir biriyle tanışıp karşılıklı iş potansiyellerini ortaya çıkaracağı birliktelikleri gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz.”


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.