BAŞSAVCI AKİF CELALETTİN ŞİMŞEK MANİSA’YA VEDA EDİYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2017 - 08:53, Güncelleme: 04.07.2017 - 08:53
 

BAŞSAVCI AKİF CELALETTİN ŞİMŞEK MANİSA’YA VEDA EDİYOR

HSK 1. Dairesince yaz kararnamesi çalışması tamamlandı. Kararnameye göre; 780 hakim ve savcının yeri değişti, Bazı başsavcılar görevden alındı. Söz konusu kararnameyi Adalet Bakanlığı Müsteşarı ve HSK üyesi Kenan İpek duyurdu.  
32 İLİN BAŞSAVCISI DEĞİŞTİ   HSK'nın yaz kararnamesine göre 32 ilin başsavcısı değişti. Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Yargıtay Savcılığına atandı. Ordu Başsavcısı Ahmet Çiçekli Manisa’ya görevlendirildi.   ŞİMŞEK SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU İşte o paylaşım; “3 Temmuz 2017 tarihli Yeni HSK’nın ilk kararnamesi ile Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Yargıtay Savcılığına atanmış bulunuyorum. Ucuz Sex Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Bizim inandığımız Devlet geleneğinde "Vazife istenmez verilir." Dolayısı, yapmış olduğumuz mesleği devam ettirdiğimiz müddetçe verilen bütün görevleri bugüne kadar layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Şahsım için yeni görev, farklı bir deneyim olacak. Zira hareketli bir meslek yaşamına uzun yıllardır alışmıştım. Allah, bilerek yada bilmeyerek kul hakkı yedirmesin....”      
HSK 1. Dairesince yaz kararnamesi çalışması tamamlandı. Kararnameye göre; 780 hakim ve savcının yeri değişti, Bazı başsavcılar görevden alındı. Söz konusu kararnameyi Adalet Bakanlığı Müsteşarı ve HSK üyesi Kenan İpek duyurdu.  
32 İLİN BAŞSAVCISI DEĞİŞTİ
 
HSK'nın yaz kararnamesine göre 32 ilin başsavcısı değişti. Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Yargıtay Savcılığına atandı. Ordu Başsavcısı Ahmet Çiçekli Manisa’ya görevlendirildi.
 
ŞİMŞEK SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU
İşte o paylaşım; “3 Temmuz 2017 tarihli Yeni HSK’nın ilk kararnamesi ile Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Yargıtay Savcılığına atanmış bulunuyorum. Ucuz Sex Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Bizim inandığımız Devlet geleneğinde "Vazife istenmez verilir." Dolayısı, yapmış olduğumuz mesleği devam ettirdiğimiz müddetçe verilen bütün görevleri bugüne kadar layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Şahsım için yeni görev, farklı bir deneyim olacak. Zira hareketli bir meslek yaşamına uzun yıllardır alışmıştım. Allah, bilerek yada bilmeyerek kul hakkı yedirmesin....”
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.