BELEDİYEDEN PARAŞÜTÇÜLERE DESTEK

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2018 - 11:57, Güncelleme: 15.05.2018 - 11:57
 

BELEDİYEDEN PARAŞÜTÇÜLERE DESTEK

Saruhanlı Belediyesi, paraşüt sporcularının sıklıkla kullandığı bin 120 rakımlı Çınarlıtepe'de düzenleme yaptı.
Saruhanlı İlçesine bağlı Çınaroba Mahallesi’ndeki bin 120 rakımlı Çınarlıtepe’nin Saruhanlı Belediyesi tarafından düzenlenmesinin ardından, bölge yamaç paraşütü sporcularının akınına uğramaya başladı. ‘ALANDA İYİLEŞTİRMELER YAPILDI’ Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, geçen yıl yapılan incelemelerde Çınaroba Mahallesi’ndeki Çınarlıtepe’nin coğrafi özellikleri bakımından yamaç paraşütü sporuna uygun olduğunun belirlendiğini kaydetti. Bunun üzerine atlayışın yapıldığı alanda bazı fiziki düzenlemeler yaptıklarını ifade eden Yaralı, söz konusu alanda yapılan iyileştirmenin ardından bölgenin hava sporuna açıldığını, çevre il ve ilçelerden gelen sporcuların Çınaroba Mahallesi’nde yamaç paraşütü ile uçmaya başladıklarını söyledi. YARALI, ‘SARUHANLI’NIN TANINMASINA KATKI SAĞLAYACAK’ Saruhanlı’nın böylesine ilgi çekici bir spor dalıyla anılmaya başlanmasının ilçe için büyük bir prestij olduğunu dile getiren Yaralı “Bölgemizin yamaç paraşütü sporcuları için cazip hale gelmesi, hem sportif havacılık camiasına hem de Saruhanlı’nın yurt çapında tanınmasına ve gelişip çekici bir turizm merkezi olmasına katkı sağlayacaktır. Bunun için Saruhanlı Belediyesi olarak gerekli her türlü desteği sağladık, bundan sonra sağlamaya da devam edeceğiz. Biz tüm spor dallarını seviyor ve destekliyoruz” ifadelerini kullandı
Saruhanlı Belediyesi, paraşüt sporcularının sıklıkla kullandığı bin 120 rakımlı Çınarlıtepe'de düzenleme yaptı.
Saruhanlı İlçesine bağlı Çınaroba Mahallesi’ndeki bin 120 rakımlı Çınarlıtepe’nin Saruhanlı Belediyesi tarafından düzenlenmesinin ardından, bölge yamaç paraşütü sporcularının akınına uğramaya başladı.

‘ALANDA İYİLEŞTİRMELER YAPILDI’
Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, geçen yıl yapılan incelemelerde Çınaroba Mahallesi’ndeki Çınarlıtepe’nin coğrafi özellikleri bakımından yamaç paraşütü sporuna uygun olduğunun belirlendiğini kaydetti. Bunun üzerine atlayışın yapıldığı alanda bazı fiziki düzenlemeler yaptıklarını ifade eden Yaralı, söz konusu alanda yapılan iyileştirmenin ardından bölgenin hava sporuna açıldığını, çevre il ve ilçelerden gelen sporcuların Çınaroba Mahallesi’nde yamaç paraşütü ile uçmaya başladıklarını söyledi.

YARALI, ‘SARUHANLI’NIN TANINMASINA KATKI SAĞLAYACAK
Saruhanlı’nın böylesine ilgi çekici bir spor dalıyla anılmaya başlanmasının ilçe için büyük bir prestij olduğunu dile getiren Yaralı “Bölgemizin yamaç paraşütü sporcuları için cazip hale gelmesi, hem sportif havacılık camiasına hem de Saruhanlı’nın yurt çapında tanınmasına ve gelişip çekici bir turizm merkezi olmasına katkı sağlayacaktır. Bunun için Saruhanlı Belediyesi olarak gerekli her türlü desteği sağladık, bundan sonra sağlamaya da devam edeceğiz. Biz tüm spor dallarını seviyor ve destekliyoruz” ifadelerini kullandı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.