Bergama'dan Manisa'ya Yumrukaya'ya ziyaret

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2021 - 11:04, Güncelleme: 05.02.2021 - 11:04
 

Bergama'dan Manisa'ya Yumrukaya'ya ziyaret

1967 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Ürperler Gıda’nın ortaklarından Sadullah Ürper ve şirket yöneticisi Hayri Ateş, Manisa’ya yaptığı ziyarette Erdinç Yumrukaya’nın misafiri oldu.
Ürperler Gıda’nın Bergama’daki işletmelerinin başında olduğu için Manisa’ya çok sık gelemediğini belirten Sadullah Ürper; “Manisa’ya yaptığımız ziyaret kapsamında ilk olarak Erdinç abimizi ziyaret ettik. Kendisine misafirperverliği için teşekkür ediyoruz, bundan sonra Manisa’ya daha sık gelerek Sayın Yumrukaya’yı daha sık ziyaret edeceğiz. Erdinç abimizi de biz de en kısa sürede Bergama’ya bekliyoruz.” İfadelerini kullandı. YUMRUKAYA; “ÜRPERLER DEMEK TECRÜBE DEMEKTİR” Ürperler firması Kuzey Ege başta olmak üzere Ege Bölgesi’nin tamamı için önemli hizmetle sunan bir markamız. Ofis Home Mağazamızda Sadullah kardeşimi ağırladım, çok memnun oldum. En kısa sürede Bergama’da tesislerini ziyaret edeceğim.” dedi.
1967 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Ürperler Gıda’nın ortaklarından Sadullah Ürper ve şirket yöneticisi Hayri Ateş, Manisa’ya yaptığı ziyarette Erdinç Yumrukaya’nın misafiri oldu.

Ürperler Gıda’nın Bergama’daki işletmelerinin başında olduğu için Manisa’ya çok sık gelemediğini belirten Sadullah Ürper; “Manisa’ya yaptığımız ziyaret kapsamında ilk olarak Erdinç abimizi ziyaret ettik. Kendisine misafirperverliği için teşekkür ediyoruz, bundan sonra Manisa’ya daha sık gelerek Sayın Yumrukaya’yı daha sık ziyaret edeceğiz. Erdinç abimizi de biz de en kısa sürede Bergama’ya bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

YUMRUKAYA; “ÜRPERLER DEMEK TECRÜBE DEMEKTİR”

Ürperler firması Kuzey Ege başta olmak üzere Ege Bölgesi’nin tamamı için önemli hizmetle sunan bir markamız. Ofis Home Mağazamızda Sadullah kardeşimi ağırladım, çok memnun oldum. En kısa sürede Bergama’da tesislerini ziyaret edeceğim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.