BERK MERSİNLİ VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2017 - 07:43, Güncelleme: 23.11.2017 - 07:43
 

BERK MERSİNLİ VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR

Vatandaşla sürekli bir araya gelerek taleplerini ve şikayetlerini dinleyen AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, geçtiğimiz akşam Adnan Menderes mahallesinde kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.
AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli’ye mahalle ziyareti esnasında AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve yönetimi eşlik ettiler. AK Parti teşkilatları olarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde şehre hizmet etmek için gayret ettiklerini ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç “Bizler AK Parti yöneticileri olarak sizlerin sorunlarının çözülmesi yönünde gayret gösteriyoruz. Bu akşam bizleri böylesine sıcak bir ortamda ağırladığınız için teşekkür ediyorum” dedi. “SORUNLARI VATANDAŞIMIZIN AYAĞINA GİDEREK DİNLİYORUZ” Adnan Menderes Mahallesindeki seçmenlerin her seçimde AK Parti’ye büyük destekler verdiğinin altını çizen AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli “Şehzadeler Belediye Başkanımız ilçesinde ki tüm mahallere azami ölçüde hizmetler götürüyor. Adnan Menderes Mahallesi de gerek sosyal donatı alanları noktasında gerekse halkımızın ihtiyaçları noktasında belediyemizden hizmetlerini imkânlar ölçüsünde alıyor. Geçtiğimiz ay açılışı gerçekleştirilen Çok Amaçlı Salon buna en büyük örnektir. Ben inanıyorum ki hizmetlerden daha da fazla faydalanmaya devam edecek. Geçmişte siyasiler sadece seçim dönemleri bu tür kahve toplantıları düzenler sonrasında bir daha buralara uğramazdı. Ancak AK Parti teşkilatlarıyla bu son buldu. Bizler AK Parti yöneticileri olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da talimatıyla sürekli halkımız ile iç içe oluyor onların sorunları vatandaşımızın ayağına giderek dinliyoruz” diye konuştu.  
Vatandaşla sürekli bir araya gelerek taleplerini ve şikayetlerini dinleyen AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, geçtiğimiz akşam Adnan Menderes mahallesinde kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.
AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli’ye mahalle ziyareti esnasında AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve yönetimi eşlik ettiler. AK Parti teşkilatları olarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde şehre hizmet etmek için gayret ettiklerini ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç “Bizler AK Parti yöneticileri olarak sizlerin sorunlarının çözülmesi yönünde gayret gösteriyoruz. Bu akşam bizleri böylesine sıcak bir ortamda ağırladığınız için teşekkür ediyorum” dedi.



“SORUNLARI VATANDAŞIMIZIN AYAĞINA GİDEREK DİNLİYORUZ”
Adnan Menderes Mahallesindeki seçmenlerin her seçimde AK Parti’ye büyük destekler verdiğinin altını çizen AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli “Şehzadeler Belediye Başkanımız ilçesinde ki tüm mahallere azami ölçüde hizmetler götürüyor. Adnan Menderes Mahallesi de gerek sosyal donatı alanları noktasında gerekse halkımızın ihtiyaçları noktasında belediyemizden hizmetlerini imkânlar ölçüsünde alıyor. Geçtiğimiz ay açılışı gerçekleştirilen Çok Amaçlı Salon buna en büyük örnektir. Ben inanıyorum ki hizmetlerden daha da fazla faydalanmaya devam edecek. Geçmişte siyasiler sadece seçim dönemleri bu tür kahve toplantıları düzenler sonrasında bir daha buralara uğramazdı. Ancak AK Parti teşkilatlarıyla bu son buldu. Bizler AK Parti yöneticileri olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da talimatıyla sürekli halkımız ile iç içe oluyor onların sorunları vatandaşımızın ayağına giderek dinliyoruz” diye konuştu.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.