BEYAZFİL BİNASINDA BİR BATTANİYEYLE YAŞIYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2019 - 10:07, Güncelleme: 30.01.2019 - 10:07
 

BEYAZFİL BİNASINDA BİR BATTANİYEYLE YAŞIYOR

Manisa’daki boşaltılan Beyazfil binası, 60 yaşındaki yaşlı adamının evi oldu. Sahipsiz yaşlı adam gecenin dondurucu soğuğunda sadece bir battaniyeyle yatıyor.
Manisa’nın Şehzadeler İlçesinde bulunan Beyaz fil binası bir drama sahne oluyor. Gecenin soğuğunda bir battaniye ile yatan 60 yaşındaki Nejdet Z. hayırseverlerden yardım bekliyor. Soğuk kış aylarında sokakta kalan Nejdet Z’nin 1997 yılında eşinden ayrıldığını ve yıllardır dışarıda yattığı öğrenildi.   SOĞUKTAN ÖLECEĞİM! Nejdet Z.; “Bana birileri yardım etsin yoksa burada soğuktan öleceğim, esnaflar sağ olsun bana yemek veriyorlar ama nereye kadar?” sözleriyle yardım istedi. HABER: Serkan ÖZCAN
Manisa’daki boşaltılan Beyazfil binası, 60 yaşındaki yaşlı adamının evi oldu. Sahipsiz yaşlı adam gecenin dondurucu soğuğunda sadece bir battaniyeyle yatıyor.
Manisa’nın Şehzadeler İlçesinde bulunan Beyaz fil binası bir drama sahne oluyor.
Gecenin soğuğunda bir battaniye ile yatan 60 yaşındaki Nejdet Z. hayırseverlerden yardım bekliyor.
Soğuk kış aylarında sokakta kalan Nejdet Z’nin 1997 yılında eşinden ayrıldığını ve yıllardır dışarıda yattığı öğrenildi.
 
SOĞUKTAN ÖLECEĞİM!
Nejdet Z.; “Bana birileri yardım etsin yoksa burada soğuktan öleceğim, esnaflar sağ olsun bana yemek veriyorlar ama nereye kadar?” sözleriyle yardım istedi. HABER: Serkan ÖZCAN
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.