BEYAZFİL'DEKİ O ACI HAYAT SON BULDU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2019 - 09:14, Güncelleme: 31.01.2019 - 09:14
 

BEYAZFİL'DEKİ O ACI HAYAT SON BULDU

Manisa’da sokaklarda kalan yaşlı adama, Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan devletin şevkat elini uzattı.  
HABER: SERKAN ÖZCAN Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne gelen yoğun ihbarlar üzerine il müdürü Murat Konan harekete geçti. Eski Kullanılmayan Beyazfil binasında soğukta bir kişinin kaldığı ihbarı üzerine Murat Konan ekibi alarak binaya gitti. Bina içinde yatan 50 yaşlarındaki yaşlı adamı alarak geçici olarak pansiyona yerleştirdi. Öte yandan bu gün yaptığımız başka bir haberde ise aynı yerde soğukta kalan Nejdet Z. isimli yaşlı adamı Şehzadeler Belediyesi yetkilileri kaldığı yerden alarak bir pansiyona yerleştirmişti. Murat Konan; ’’Yarın ilk iş olarak yaşlı amcamızı sağlık kontrolünden geçireceğiz. Giyecek yardımı yapacağız ve kalıcı bir yerde kışı sıcak geçirmesi yer bulacaklarını’’ dedi.      
Manisa’da sokaklarda kalan yaşlı adama, Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan devletin şevkat elini uzattı.  
HABER: SERKAN ÖZCAN
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne gelen yoğun ihbarlar üzerine il müdürü Murat Konan harekete geçti. Eski Kullanılmayan Beyazfil binasında soğukta bir kişinin kaldığı ihbarı üzerine Murat Konan ekibi alarak binaya gitti. Bina içinde yatan 50 yaşlarındaki yaşlı adamı alarak geçici olarak pansiyona yerleştirdi. Öte yandan bu gün yaptığımız başka bir haberde ise aynı yerde soğukta kalan Nejdet Z. isimli yaşlı adamı Şehzadeler Belediyesi yetkilileri kaldığı yerden alarak bir pansiyona yerleştirmişti. Murat Konan; ’’Yarın ilk iş olarak yaşlı amcamızı sağlık kontrolünden geçireceğiz. Giyecek yardımı yapacağız ve kalıcı bir yerde kışı sıcak geçirmesi yer bulacaklarını’’ dedi.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.