BEYGİT TİCARET 62 YILLIK TECRÜBESİYLE HİZMET VERİYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2022 - 18:11, Güncelleme: 28.04.2022 - 18:11
 

BEYGİT TİCARET 62 YILLIK TECRÜBESİYLE HİZMET VERİYOR

Beygit Ticaret, Manisa’da 62 yıldır hırdavat konusunda her türlü ihtiyaca cevap verebilecek ürün çeşitliliği ve konusunda uzman teknik servis desteği ile müşterilerine hizmet veriyor.
1960 yılından bu yana Manisalılara inşaat malzemeleri, hırdavat malzemeleri, sıhhi tesisat ürün grupları, elektrikli el aletleri, boya çeşitleri grubunda yoğun olarak toptan ve perakende satışı sunan Beygit Ticaret, uzman teknik servis desteği ve her bütçeye hitap eden ürün çeşitliliği ile müşterilerine hizmet veriyor.  Beygit Ticaret firmasının sahiplerinden Mert Beygit, işletmeleri hakkında verdiği bilgide, “Firmamız 1960 yılında Mehmet Ruhi Beygit tarafından “Beygit Ticaret” olarak kurulmuştur. 2004 yılında şirketleşmeye giderek “Beygit Nalburiye Hırdavat Ltd. Şti.” adı ile şirketleşmiştir. 2022 itibariyle Küçük Sanayi’deki işletmemiz dışında başka bir şubemiz yoktur” dedi. VADE FARKSIZ KREDİ KARTI İLE ÖDEME KOLAYLIĞI Satış yaptıkları ürün gruplarına ilişkin ve müşterilerine sundukları ödeme kolaylığı hakkında bilgi veren Beygit, “İnşaat malzemeleri, hırdavat malzemeleri, sıhhi tesisat ürün grupları, elektrikli el aletleri, boya çeşitleri grubunda yoğun olarak toptan ve perakende satışımız mevcuttur. Musluk ve armatür gruplarında 5 yıl olmak üzere, bütün ürün gruplarımız yetkili servis ya da firmamız tarafından garanti kapsamındadır. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda inşaat-şantiye gruplarına toptan satışlarımız mevcuttur. Talep doğrultusunda Manisa ili ilçelerine ya da şehir dışına ürün gönderimlerimiz oluyor. Servis imkanımız 2022 itibariyle Manisa Yunusemre ve Şehzadeler olarak bulunmaktadır. Ödeme konusunda vade farkı olmaksızın bütün kredi kartlarına en az 3 taksit olmak üzere 10 aya kadar taksit yapabilmekteyiz” diye konuştu. EN ÇOK TERCİH EDİLEN ÜRÜNLER Beygit, müşterilerin fiyat ve kalite anlamında en çok tercih ettiği ürünleri şu sözlerle aktardı; “İthalatçı ya da imalatçı firmalardan direkt olarak tedarik ettiğimiz ürün grupları mevcut. Bunlar fiyat konusunda bizi daha da tercih edilebilir kılıyor. Örnek vermek gerekirse; elektrikli el aletleri, boya ve boyacı ürünleri, sıhhi tesisat malzemeleri ve hırdavat ürünleri. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda bu sektörde talep edilen bütün markalarla ticari ilişkimiz vardır. Catpower elektrikli el aletleri, Filli Boya ürünleri, Hakan Plastik yer altı- yer üstü plastik boru grupları, Würth kimyasal ürünleri, İtimat batarya armatürleri en hızlı ve fazla olarak satışını yaptığımız markalardır.” “MANİSA İLİNDE NADİR BULUNAN FİRMALARDAN BİRİYİZ” Mert Beygit, Manisa’da yarım asrı aşkın süredir hizmet vermelerinin ve Manisalılar tarafından tercih edilmelerinin sebebini ise şu sözlerle anlattı; “Hırdavat konusunda yaklaşık 60 yıla yakın yeterli bilgi ve donanıma sahip ekibimizle, güler yüzlü yaklaşımımızla ve ürünün satışından sonra arkasında durmamızla sektörde Manisa ilinde nadir bulunan firmalardan biriyiz. Bu yüzden müşterilerimizin tercihi bizden yana oluyor”
Beygit Ticaret, Manisa’da 62 yıldır hırdavat konusunda her türlü ihtiyaca cevap verebilecek ürün çeşitliliği ve konusunda uzman teknik servis desteği ile müşterilerine hizmet veriyor.

1960 yılından bu yana Manisalılara inşaat malzemeleri, hırdavat malzemeleri, sıhhi tesisat ürün grupları, elektrikli el aletleri, boya çeşitleri grubunda yoğun olarak toptan ve perakende satışı sunan Beygit Ticaret, uzman teknik servis desteği ve her bütçeye hitap eden ürün çeşitliliği ile müşterilerine hizmet veriyor.  Beygit Ticaret firmasının sahiplerinden Mert Beygit, işletmeleri hakkında verdiği bilgide, “Firmamız 1960 yılında Mehmet Ruhi Beygit tarafından “Beygit Ticaret” olarak kurulmuştur. 2004 yılında şirketleşmeye giderek “Beygit Nalburiye Hırdavat Ltd. Şti.” adı ile şirketleşmiştir. 2022 itibariyle Küçük Sanayi’deki işletmemiz dışında başka bir şubemiz yoktur” dedi.

VADE FARKSIZ KREDİ KARTI İLE ÖDEME KOLAYLIĞI

Satış yaptıkları ürün gruplarına ilişkin ve müşterilerine sundukları ödeme kolaylığı hakkında bilgi veren Beygit, “İnşaat malzemeleri, hırdavat malzemeleri, sıhhi tesisat ürün grupları, elektrikli el aletleri, boya çeşitleri grubunda yoğun olarak toptan ve perakende satışımız mevcuttur. Musluk ve armatür gruplarında 5 yıl olmak üzere, bütün ürün gruplarımız yetkili servis ya da firmamız tarafından garanti kapsamındadır. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda inşaat-şantiye gruplarına toptan satışlarımız mevcuttur. Talep doğrultusunda Manisa ili ilçelerine ya da şehir dışına ürün gönderimlerimiz oluyor. Servis imkanımız 2022 itibariyle Manisa Yunusemre ve Şehzadeler olarak bulunmaktadır. Ödeme konusunda vade farkı olmaksızın bütün kredi kartlarına en az 3 taksit olmak üzere 10 aya kadar taksit yapabilmekteyiz” diye konuştu.

EN ÇOK TERCİH EDİLEN ÜRÜNLER

Beygit, müşterilerin fiyat ve kalite anlamında en çok tercih ettiği ürünleri şu sözlerle aktardı; “İthalatçı ya da imalatçı firmalardan direkt olarak tedarik ettiğimiz ürün grupları mevcut. Bunlar fiyat konusunda bizi daha da tercih edilebilir kılıyor. Örnek vermek gerekirse; elektrikli el aletleri, boya ve boyacı ürünleri, sıhhi tesisat malzemeleri ve hırdavat ürünleri. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda bu sektörde talep edilen bütün markalarla ticari ilişkimiz vardır. Catpower elektrikli el aletleri, Filli Boya ürünleri, Hakan Plastik yer altı- yer üstü plastik boru grupları, Würth kimyasal ürünleri, İtimat batarya armatürleri en hızlı ve fazla olarak satışını yaptığımız markalardır.”

“MANİSA İLİNDE NADİR BULUNAN FİRMALARDAN BİRİYİZ”

Mert Beygit, Manisa’da yarım asrı aşkın süredir hizmet vermelerinin ve Manisalılar tarafından tercih edilmelerinin sebebini ise şu sözlerle anlattı; “Hırdavat konusunda yaklaşık 60 yıla yakın yeterli bilgi ve donanıma sahip ekibimizle, güler yüzlü yaklaşımımızla ve ürünün satışından sonra arkasında durmamızla sektörde Manisa ilinde nadir bulunan firmalardan biriyiz. Bu yüzden müşterilerimizin tercihi bizden yana oluyor”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.