BİK MÜDÜRÜ KAHRAMAN DENGE ’Yİ ZİYARET ETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2017 - 09:02, Güncelleme: 13.01.2017 - 09:02
 

BİK MÜDÜRÜ KAHRAMAN DENGE ’Yİ ZİYARET ETTİ

Basın İlan Kurumu (BİK) Manisa Şube Müdürü Yusuf Kahraman, Manisa’da Denge Gazetesi’ni ziyaret etti. Karaman ziyarette; “Gazeteniz Denge; gerek içeriği, gerek mizanpajı, gerekse kadrosu ile Manisa’da örnek gösterilebilecek gazetelerden. Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.”
Kasım ayının başlarında Basın İlan Kurumu (BİK) Manisa Şube Müdürlüğü görevine atanan Yusuf Kahraman, Manisa’da yayın yapan gazeteleri ziyaret ederek; İmtiyaz sahipleri, yöneticiler ve muhabirler ile tanışıyor. Dün Manisa’da Denge Gazetesi’ni ziyaret eden BİK Müdürü Yusuf Kahraman, Denge’nin yaptığı kaliteli yayıncılığını tebrik etti. BİK GAZETELERİN YANINDA Manisa Denge Gazetesi; Genel Yayın Yönetmeni Velihan Yumrukaya,  Denge Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çalışkan, İnsan Kaynakları Müdürü Yasemin Kurtaç, Yazı İşleri Müdürü Nurgül Yılmaz, Asayiş Haberleri Sorumlusu Turan Işık ve Muhabir Mustafa Atadil ile görüş alış verişinde bulunan BİK Manisa Şube Müdürü Yusuf Kahraman, kentte mesleği icra eden kuruluşların kurum olarak her zaman destekçisi olduklarını ifade etti. “SAĞLIKLI VE VERİMLİ BİR İŞLEYİŞ İÇİN İSTİŞARE ŞART” Basın ilan kurumuna bağlı gazeteleri zaman zaman ziyaret edeceklerini dile getiren Yusuf Kahraman, sağlıklı ve verimli bir işleyiş için istişarenin şart olduğuna dikkat çekti. Gazete imtiyaz sahipleri ile gazetecilerin görüş ve önerilerinin kurumun çalışmalarına yön vereceğine vurgu yapan BİK Müdürü Yusuf Kahraman,  “Biz bir kamu kuruluşuyuz. Amacımız Manisa’da yayın yapan gazetelere; kanunun emrettiği ve toplumun beklentisi olan yayın anlayışını kanıksatabilmek. Basın İlan Kurumu kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde her kuruma maddi destek vermeye çalışıyor. Adaletli bir paylaşımla, gazetelere destek olmaya hassasiyet gösteriyoruz. Bundan sonraki süreçte de yayın kuruluşlarına vereceğimiz destekler devam edecek. Yayın kuruluşlarının öneri ve taleplerini de alarak çalışmalarımıza daha verimli bir yön vermeyi düşünüyoruz. Gazeteniz Denge; gerek içeriği, gerek mizanpajı, gerekse kadrosu ile Manisa’da örnek gösterilebilecek gazetelerden. Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum” diye konuştu. ÇALIŞKAN, “YILLARDIR ÇİZGİMİZİ HİÇ BOZMADIK” Denge Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çalışkan ise Denge Gazetesi’nin 01 Ağustos 2000 yılından beri yayın yaptığına vurgu yaparak, “Çok dengeli bir yayın yapmaya özen gösteriyoruz. Yıllardır çizgimizi hiç bozmadık, bozmamaya da devam edeceğiz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi. YUMRUKAYA, “İSTİŞAREYİ BAŞLATMIŞ OLMANIZ BİZİ UMUTLANDIRDI” Manisa Denge Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Velihan Yumrukaya ise, Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü Yusuf Kahraman’ın nazik ziyaretinden son derece mutlu olduklarını ifade ederek; “Kurumlar arası istişare önemli. Bu istişareyi başlatmış olmanız bizi umutlandırdı ve mutlu etti. Yeni göreviniz hayırlı olsun” dedi. Ziyarette, yayın kuruluşlarının görev ve yükümlülükleri hakkında teknik bilgiler konuşuldu, yeni yönetmelikler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Yusuf Kahraman daha sonra Denge Gazetesi çalışma ofislerini ve ETV stüdyolarını gezerek; kurumun fiziksel yapısı hakkında bilgi aldı.      
Basın İlan Kurumu (BİK) Manisa Şube Müdürü Yusuf Kahraman, Manisa’da Denge Gazetesi’ni ziyaret etti. Karaman ziyarette; “Gazeteniz Denge; gerek içeriği, gerek mizanpajı, gerekse kadrosu ile Manisa’da örnek gösterilebilecek gazetelerden. Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.”
Kasım ayının başlarında Basın İlan Kurumu (BİK) Manisa Şube Müdürlüğü görevine atanan Yusuf Kahraman, Manisa’da yayın yapan gazeteleri ziyaret ederek; İmtiyaz sahipleri, yöneticiler ve muhabirler ile tanışıyor. Dün Manisa’da Denge Gazetesi’ni ziyaret eden BİK Müdürü Yusuf Kahraman, Denge’nin yaptığı kaliteli yayıncılığını tebrik etti.

BİK GAZETELERİN YANINDA
Manisa Denge Gazetesi; Genel Yayın Yönetmeni Velihan Yumrukaya,  Denge Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çalışkan, İnsan Kaynakları Müdürü Yasemin Kurtaç, Yazı İşleri Müdürü Nurgül Yılmaz, Asayiş Haberleri Sorumlusu Turan Işık ve Muhabir Mustafa Atadil ile görüş alış verişinde bulunan BİK Manisa Şube Müdürü Yusuf Kahraman, kentte mesleği icra eden kuruluşların kurum olarak her zaman destekçisi olduklarını ifade etti.



“SAĞLIKLI VE VERİMLİ BİR İŞLEYİŞ İÇİN İSTİŞARE ŞART”
Basın ilan kurumuna bağlı gazeteleri zaman zaman ziyaret edeceklerini dile getiren Yusuf Kahraman, sağlıklı ve verimli bir işleyiş için istişarenin şart olduğuna dikkat çekti. Gazete imtiyaz sahipleri ile gazetecilerin görüş ve önerilerinin kurumun çalışmalarına yön vereceğine vurgu yapan BİK Müdürü Yusuf Kahraman,  “Biz bir kamu kuruluşuyuz. Amacımız Manisa’da yayın yapan gazetelere; kanunun emrettiği ve toplumun beklentisi olan yayın anlayışını kanıksatabilmek. Basın İlan Kurumu kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde her kuruma maddi destek vermeye çalışıyor. Adaletli bir paylaşımla, gazetelere destek olmaya hassasiyet gösteriyoruz. Bundan sonraki süreçte de yayın kuruluşlarına vereceğimiz destekler devam edecek. Yayın kuruluşlarının öneri ve taleplerini de alarak çalışmalarımıza daha verimli bir yön vermeyi düşünüyoruz. Gazeteniz Denge; gerek içeriği, gerek mizanpajı, gerekse kadrosu ile Manisa’da örnek gösterilebilecek gazetelerden. Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum” diye konuştu.



ÇALIŞKAN, “YILLARDIR ÇİZGİMİZİ HİÇ BOZMADIK”
Denge Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çalışkan ise Denge Gazetesi’nin 01 Ağustos 2000 yılından beri yayın yaptığına vurgu yaparak, “Çok dengeli bir yayın yapmaya özen gösteriyoruz. Yıllardır çizgimizi hiç bozmadık, bozmamaya da devam edeceğiz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.



YUMRUKAYA, “İSTİŞAREYİ BAŞLATMIŞ OLMANIZ BİZİ UMUTLANDIRDI”
Manisa Denge Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Velihan Yumrukaya ise, Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü Yusuf Kahraman’ın nazik ziyaretinden son derece mutlu olduklarını ifade ederek; “Kurumlar arası istişare önemli. Bu istişareyi başlatmış olmanız bizi umutlandırdı ve mutlu etti. Yeni göreviniz hayırlı olsun” dedi.
Ziyarette, yayın kuruluşlarının görev ve yükümlülükleri hakkında teknik bilgiler konuşuldu, yeni yönetmelikler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Yusuf Kahraman daha sonra Denge Gazetesi çalışma ofislerini ve ETV stüdyolarını gezerek; kurumun fiziksel yapısı hakkında bilgi aldı.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.