BİN KONUT İÇİN 7 BİNDEN FAZLA BAŞVURU YAPILDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2019 - 16:29, Güncelleme: 11.07.2019 - 16:29
 

BİN KONUT İÇİN 7 BİNDEN FAZLA BAŞVURU YAPILDI

Yunusemre Belediyesi’nin, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığıyla yürüttüğü dev konut hamlesi Akgedik Yunuskent Projesi’nde 3. etabın hak sahipleri belirleniyor. 18 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirilecek kura töreni Yunusemre Belediyesi Muradiye Sosyal Tesislerinde yapılacak.
Manisa'da binlerce vatandaşın ev sahibi olabilmek için umutla beklediği Akgedik Yunuskent Projesi'nin 3. etabı için gün sayılıyor. Hiltonbet sitesi için bonusları hiltonbet bonuslar sayfasında rahatlıkla görebilirsiniz. Kısa sürede temeli atılması planlanan proje içerisinde bin konut yer alacak. 2+1 konut için 3 bin 931, 3+1 konut için 3 bin 453 olmak üzere toplam 7 bin 384 başvurunun yapıldığı projenin hak sahipliği belirleme kuraları 18 Temmuz Perşembe günü çekilecek. Kura töreni Yunusemre Belediyesi Muradiye Sosyal Tesislerinde saat 11.00’de yapılacak.  KURA ÇEKİMİ MURADİYE SOSYAL TESİSLERİNDE YAPILACAK   3. etap için başvuran tüm vatandaşları kura törenine davet eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Akgedik'te yepyeni bir şehir kuruluyor. İlk etabımızda hak sahiplerimiz evlerine taşındı. 2. etabımızı da yaz ayları sonunda teslim edeceğiz. Şimdi de 3. Etabımızın hak sahiplerini belirliyoruz. Bin konuttan oluşacak projemizin kurası 18 Temmuz Perşembe günü Muradiye Sosyal Tesislerinde saat 11.00’de gerçekleştirilecek. Ev sahibi olma umuduyla başvuran tüm vatandaşlarımızı törene bekliyoruz.” 
Yunusemre Belediyesi’nin, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığıyla yürüttüğü dev konut hamlesi Akgedik Yunuskent Projesi’nde 3. etabın hak sahipleri belirleniyor. 18 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirilecek kura töreni Yunusemre Belediyesi Muradiye Sosyal Tesislerinde yapılacak.
Manisa'da binlerce vatandaşın ev sahibi olabilmek için umutla beklediği Akgedik Yunuskent Projesi'nin 3. etabı için gün sayılıyor. Hiltonbet sitesi için bonusları hiltonbet bonuslar sayfasında rahatlıkla görebilirsiniz. Kısa sürede temeli atılması planlanan proje içerisinde bin konut yer alacak. 2+1 konut için 3 bin 931, 3+1 konut için 3 bin 453 olmak üzere toplam 7 bin 384 başvurunun yapıldığı projenin hak sahipliği belirleme kuraları 18 Temmuz Perşembe günü çekilecek. Kura töreni Yunusemre Belediyesi Muradiye Sosyal Tesislerinde saat 11.00’de yapılacak.

 KURA ÇEKİMİ MURADİYE SOSYAL TESİSLERİNDE YAPILACAK
 
3. etap için başvuran tüm vatandaşları kura törenine davet eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Akgedik'te yepyeni bir şehir kuruluyor. İlk etabımızda hak sahiplerimiz evlerine taşındı. 2. etabımızı da yaz ayları sonunda teslim edeceğiz. Şimdi de 3. Etabımızın hak sahiplerini belirliyoruz. Bin konuttan oluşacak projemizin kurası 18 Temmuz Perşembe günü Muradiye Sosyal Tesislerinde saat 11.00’de gerçekleştirilecek. Ev sahibi olma umuduyla başvuran tüm vatandaşlarımızı törene bekliyoruz.” 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.