BİNLERCE MANİSALI CUMHURİYET MEYDANI'NDA

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2017 - 20:46, Güncelleme: 15.07.2017 - 20:46
 

BİNLERCE MANİSALI CUMHURİYET MEYDANI'NDA

15 Temmuz 2016 gecesi demokrasi destanı yazan 249 şehit ve 2.200 yaralı bu akşam Türkiye'nin 81 ilinin meydanlarında düzenlenen '15 Temmuz Özel Programları' ile anılıyor.Binlerce Manisalı da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen özel programlara katılım gösterdi.
15 Temmuz Demokrasi Özel Programları'nın kortej yürüyüşüne Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Beleidye Başkanı Cengiz Ergün, Tugay Komutanı Albay Güven Dere, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi,Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Yunusemre kaymakamı Ahmet Erdoğdu, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Celal Bayar Üniversitesi Rektör Kemal Çelebi, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Manisa'da bulunan tüm dernek ve STK'lar kortej yürüyüşündeki yerini aldı.  Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran halk ve protokolün elinde sadece Türk Bayraklarının olması, alana siyasi içerikli hiç bir materyalin sokulmaması, siyasi parti bayraklarının veya pankartlarının açılmaması da dikkatleri çekti.
15 Temmuz 2016 gecesi demokrasi destanı yazan 249 şehit ve 2.200 yaralı bu akşam Türkiye'nin 81 ilinin meydanlarında düzenlenen '15 Temmuz Özel Programları' ile anılıyor.Binlerce Manisalı da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen özel programlara katılım gösterdi.
15 Temmuz Demokrasi Özel Programları'nın kortej yürüyüşüne Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Beleidye Başkanı Cengiz Ergün, Tugay Komutanı Albay Güven Dere, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi,Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Yunusemre kaymakamı Ahmet Erdoğdu, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Celal Bayar Üniversitesi Rektör Kemal Çelebi, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Manisa'da bulunan tüm dernek ve STK'lar kortej yürüyüşündeki yerini aldı. 



Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran halk ve protokolün elinde sadece Türk Bayraklarının olması, alana siyasi içerikli hiç bir materyalin sokulmaması, siyasi parti bayraklarının veya pankartlarının açılmaması da dikkatleri çekti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.